Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

DJ Sebass

Sébastien Rexovice

Также известно как: Sebass

Дискография DJ Sebass:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Bigfoot 4 audio iTunes 1997 Party Rock
2 Studio 54 4 audio iTunes 1996 SSOH
3 Ballad In Chicago 4 audio iTunes 1996 Penso Positivo
4 Virtual koda 4 audio iTunes 1995 Buddha records
5 Virtual Koda 4 audio iTunes 1995 Buddha Records (2)
6 Bigfoot 4 audio iTunes 1997 Party Rock

Started to mix in the middle of the 1980's. He was the resident DJ of the famous "New York Club" in Pezenas, south of France. After the club closed, he produced an album with [a=Jack De Marseille]. He now works in a French national radio station.


Комментарии о DJ Sebass: