Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Digitalis (3)

Члены группы Digitalis (3): Nicolas Kellner, Roger Stucki
Группа в интернете: http://www.digitalis-music.ch

Дискография Digitalis (3):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Sin:ergy 4 audio iTunes 2002-12-02 Thinner
2 Red01 12 audio iTunes 2003-11-23 Realaudio
3 Breakfast In 2063 4 audio iTunes 2003-09-06 2063music.de
4 Finale 3 audio iTunes 2002 2063music.de
5 Zeitraum 10 audio iTunes 2005-09-07 Thinner

Swiss duo between an architect and a software engineer, who since 2002 release via various platforms and create soundscapes for media and advertising, with a focus on music and production and live performance with visuals or multimedia installations.


Комментарии о Digitalis (3):