Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Kajagoogoo

Limahl, Nick, Steve, Stuart, Jez

Также известно как: Kaja Goo Goo
Члены группы Kajagoogoo: Christopher Hamill, Jez Strode, Limahl, Nick Beggs, Steve Askew (2), Stuart Croxford Neale
Группа в интернете: http://www.kajagoogoo.com/, http://kajafax.co.uk/, http://www.discog.info/kajagoogoo.html

Дискография Kajagoogoo:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Too Shy 2 audio iTunes 1982 EMI America
2 Too Shy 2 audio iTunes 1982 EMI
3 Too Shy (Midnight Mix) 3 audio iTunes 1982
4 Too Shy (Hush, Hush, Eye To Eye) (Mixage Américain) 3 audio iTunes 1982 EMI
5 Hang On Now 2 audio iTunes 1983 EMI
6 Ooh To Be Ah 2 audio iTunes 1983 EMI
7 Big Apple 3 audio iTunes 1983 EMI
8 Too Shy 2 audio iTunes 1982 EMI
9 Turn Your Back On Me (Extended Mix) 3 audio iTunes 1984 EMI
10 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI
11 Too Shy (Hush Hush, Eye To Eye) 2 audio iTunes 1983
12 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI America
13 Too Shy (Midnight Mix) 2 audio iTunes 1982 EMI America
14 Too Shy 2 audio iTunes 1982 EMI America
15 Too Shy 2 audio iTunes 1982 EMI
16 Too Shy (Midnight Mix) 2 audio iTunes 1982 EMI America
17 White Feathers 19 audio iTunes 2004-08-02 EMI
18 Big Apple 2 audio iTunes 1983 EMI
19 Ooh To Be Ah (The Construction Mix) 3 audio iTunes 1983
20 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI
21 Ooh To Be Ah 2 audio iTunes 1983
22 Turn Your Back On Me 2 audio iTunes 1984 EMI
23 Hang On Now 2 audio iTunes 1983 EMI Electrola
24 Too Shy 2 audio iTunes 1982
25 The Lion's Mouth 2 audio iTunes 1984
26 Islands 17 audio iTunes 2004-08-02 EMI
27 The Very Best Of Kajagoogoo And Limahl 19 audio iTunes 2003
28 Islands 9 audio iTunes 1984 EMI Music (Netherlands)
29 The Best Of 16 audio iTunes 1996 Disky
30 Turn Your Back On Me 3 audio iTunes 1984 EMI
31 The Very Best Of Kajagoogoo 17 audio iTunes 1996-07-02
32 Too Shy 2 audio iTunes 1982 EMI America
33 The Lion's Mouth 2 audio iTunes 1984 EMI
34 Hang On Now 2 audio iTunes 1983 EMI
35 Too Shy 2 audio iTunes 1983 EMI
36 Hang On Now 2 audio iTunes 1983 EMI
37 Big Apple 2 audio iTunes 1983 EMI
38 The Lion's Mouth 2 audio iTunes 1984 EMI
39 Turn Your Back On Me 2 audio iTunes 1984 EMI
40 Kajagoogoo & Limahl 16 audio iTunes 2000 Disky
41 Ooh To Be Ah (The Construction Mix) 3 audio iTunes 1983 EMI Electrola
42 Too Shy (Midnight Mix) 3 audio iTunes 1982 EMI
43 Too Shy (Hush Hush, Eye To Eye) 3 audio iTunes 1983 EMI
44 Big Apple 2 audio iTunes 1983 EMI
45 The Power To Forgive 2 audio iTunes 1984 EMI
46 Turn Your Back On Me 3 audio iTunes 1984 EMI
47 Hang On Now (Extended Version) 3 audio iTunes 1983-06-04
48 The Lion's Mouth 2 audio iTunes 1984 EMI-Bovema Holland
49 Islands 9 audio iTunes 1984 EMI
50 Kajagoogoo Video 3 audio iTunes 1983 Sesam
51 The Lion's Mouth 2 audio iTunes 1984
52 White Feathers 10 audio iTunes 1983
53 Islands 9 audio iTunes 1984 EMI
54 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI Music (Netherlands)
55 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI
56 White Feathers Tour 15 audio iTunes 1983
57 Turn Your Back On Me (Extended Mix) 3 audio iTunes 1984 EMI
58 Turn Your Back On Me 2 audio iTunes 1984 EMI
59 Islands 9 audio iTunes 2004 EMI
60 Ooh To Be Ah 2 audio iTunes 1983 EMI Music (Netherlands)
61 Big Apple 3 audio iTunes 1983 Toshiba EMI Ltd
62 Too Shy (Demasiado Tímida) 2 audio iTunes 1982
63 Too Shy - The Singles And More 17 audio iTunes 1993 EMI
64 Gone To The Moon 12 audio iTunes 2008-05-27 REDdot Music
65 Too Shy (Hush, Hush, Eye To Eye) (Mixage Américain) 3 audio iTunes 1982 EMI
66 White Feathers 18 audio iTunes 2004
67 Rocket Boy 2 audio iTunes 2007 Infinite Music
68 White Feathers 10 audio iTunes 1983
69 Too Shy (Midnight Mix) 3 audio iTunes 1982
70 Islands 9 audio iTunes 1984-06-05 Toshiba EMI Ltd
71 Islands 9 audio iTunes 1984 EMI ITALIANA S.p.A.
72 White Feathers 19 audio iTunes 2004 EMI
73 Islands 16 audio iTunes 2004 EMI
74 The Lion's Mouth 2 audio iTunes 1984 EMI
75 Turn Your Back On Me 2 audio iTunes 1984-04-00 EMI
76 Too Shy: The Best Of Kajagoogoo & Limahl 27 audio iTunes 2009 EMI
77 Hang On Now 2 audio iTunes 1983
78 White Feathers 10 audio iTunes 1983
79 Too Shy 2 audio iTunes 1982 EMI
80 Too Shy 2 audio iTunes 1982 EMI
81 Too Shy (Midnight Mix) 3 audio iTunes 1982 EMI
82 White Feathers 10 audio iTunes 1983-04-18 EMI
83 Big Apple 4 audio iTunes 1983 EMI Greece S.A.
84 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI
85 So80s (Soeighties) Presents Kajagoogoo 11 audio iTunes 2011-02-11
86 Islands 9 audio iTunes 1984 Pathé Marconi EMI
87 Big Apple 2 audio iTunes 1983 EMI
88 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI
89 Hang On Now 2 audio iTunes 1983 EMI America
90 White Feathers 19 audio iTunes 2008-08-27 EMI
91 Kajagoogoo 4 audio iTunes 1982 Yel
92 Too Shy / Big Apple 2 audio iTunes 1989 BR Music
93 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI
94 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI
95 The Lion's Mouth / New Moon On Monday 2 audio iTunes 1984 EMI
96 Death Defying Headlines 4 audio iTunes 2008 Not On Label
97 Islands 9 audio iTunes 1984 Toshiba EMI Ltd
98 Islands 9 audio iTunes 1984 EMI
99 The Lion's Mouth 4 audio iTunes 1984 EMI
100 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI
101 Too Shy (Demasiado Tímido) 2 audio iTunes 1983 EMI
102 Too Shy (Midnight Mix) 3 audio iTunes 1982 EMI
103 Death Defying Headlines 4 audio iTunes 2011-06-12 REDdot Music
104 White Feathers 10 audio iTunes 1983
105 Islands 9 audio iTunes 1984 EMI Services Benelux B.V.
106 Death Defying Headlines (The Dance Remixes) 4 audio iTunes 2009 Not On Label
107 The Lion's Mouth (The Beast Mix) 3 audio iTunes 1984 EMI
108 Big Apple 2 audio iTunes 1983 EMI
109 Too Shy 2 audio iTunes 1982
110 Too Shy 2 audio iTunes 1982 EMI
111 Hang On Now 2 audio iTunes 1983 Vecemi
112 Kajagoogoo Vs. Culture Club Live 2 audio iTunes
113 Big Apple 2 audio iTunes 1983 EMI
114 Too Shy (Midnight Mix) 3 audio iTunes 1982 EMI
115 Too Shy 3 audio iTunes 1982 EMI
116 Too Shy "Demasiado Tímido" 2 audio iTunes 1983 EMI
117 Too Shy 2 audio iTunes 1982 EMI America
118 Ooh To Be Ah 2 audio iTunes 1983 EMI
119 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI America
120 Big Apple 2 audio iTunes 1983 EMI
121 White Feathers 10 audio iTunes 1983
122 Hang On Now 2 audio iTunes 1983 EMI
123 Big Apple 3 audio iTunes 1983 EMI
124 Original Album Series 54 audio iTunes 2014-01-24 Parlophone
125 Too Shy 2 audio iTunes 1989 BR Music
126 Big Apple 3 audio iTunes 1983
127 The Lion's Mouth (The Beast Mix) 3 audio iTunes 1984 EMI
128 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI
129 Islas 9 audio iTunes 1984 EMI
130 Big Apple 2 audio iTunes 1983 EMI
131 White Feathers 10 audio iTunes 1983-04-18 EMI
132 Hang On Now 2 audio iTunes 1983 EMI
133 Ooh To Be Ah 2 audio iTunes 1983 EMI
134 Too Shy 2 audio iTunes 1982 EMI
135 The Lion's Mouth 2 audio iTunes 1984 EMI
136 Big Apple / Voices In My Head 2 audio iTunes 1983 EMI
137 White Feathers 10 audio iTunes 1983 EMI
138 Turn Your Back On Me 2 audio iTunes 1984-04-00 EMI
139 Islands 9 audio iTunes 1984 MAX (2)

UK early '80's Synth-pop group fronted originally by Limahl on lead vocals with Nick Beggs on bass guitar and additional vocals, Steve Askew on E bow and guitar, Stuart Croxford Neale on synths and additional vocals and Jez Strode drums and electronic programming. Limahl was fired from Kajagoogoo after their first album for creative differences. He then pursued a solo career. Nick Beggs took over lead vocal duties and the group released another album (they were now known as simply Kaja in North America with this release). After Jez Strode left the group before the recording of their last album, they officially shortened their name to Kaja, releasing one more album under this moniker. October 2003 saw the original 5 members briefly reunite as part of the VH1 'Bands Reunited' TV series, in which they performed a 1-off special show. Nick, Steve and Stuart have since remained in Kajagoogoo. Limahl and Jez joined the band again in February 2008.


Комментарии о Kajagoogoo: