Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Nichts

Члены группы Nichts: Andrea Mothes, Chris Scarbeck, Meikel Clauss, Peter Szimanneck, Sabine Kohlmetz, Stephen Keusch, Tobias Brink, Ufo Walter
Группа в интернете: http://www.myspace.com/nichtsdieband, http://www.ichwillspass.de/ndw/bands/nichts.htm, http://en.wikipedia.org/wiki/Nichts

Дискография Nichts:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Licht Aus 2 audio iTunes 1982-03-18 WEA
2 Tango 2000 2 audio iTunes 1982-06-00 WEA
3 Radio 2 audio iTunes 1981 CBS
4 Venus Schenkt Dir Schöne Stunden 2 audio iTunes 1983-02-10 WEA
5 Tango 2000 12 audio iTunes 1982 WEA
6 Made In Eile 9 audio iTunes 1990 3-Klang Records
7 Aus Dem Jenseits 11 audio iTunes 1983 WEA
8 Tango 2000 12 audio iTunes 1982
9 Made In Eile 9 audio iTunes 1981-06-00 Schallmauer
10 Zeichen Auf Sturm 19 audio iTunes 2011-02-04 Electrique Mud

German rock band from Düsseldorf, founded in 1981 and dissolved in early 1983. Original guitarist and band leader Meikel Clauss assembled a new line up in 2009 and released a new studio album in 2011. Founding members: Tobias Brink: drums Michael Clauss: guitar Andrea Mothes: vocals Chris Scarbeck: bass


Комментарии о Nichts: