Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Dream (2)

Также известно как: Dream, DRM
Члены группы Dream (2): Kana Tachibana, Mai Matsumuro, Yu Hasebe
Группа в интернете: http://www.avexnet.or.jp/dream01/

Дискография Dream (2):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Yourself 5 audio iTunes 2002-01-01 Avex Trax
2 Movin' On 8 audio iTunes 2000-01-01 Avex Trax
3 Heart On Wave / Breakin' Out 8 audio iTunes 2000-03-08 Avex Trax
4 Private Wars 8 audio iTunes 2000-05-03 Avex Trax
5 Reality 8 audio iTunes 2000-08-09 Avex Trax
6 Euro "Dream" Land EP 4 audio iTunes 2001 Rhythm Republic
7 Our Time 4 audio iTunes 2001-08-08 Avex Trax
8 ナツイロ 6 audio iTunes 2005-07-27 Avex Trax
9 Identity -Prologue- 4 audio iTunes 2004-02-25 Avex Trax
10 7th Anniversary Best 28 audio iTunes 2007-01-01 Avex Trax
11 I ♥ (Love Dream) World 8 audio iTunes 2003-09-10 Avex Trax
12 Eternal Dream 36 audio iTunes 2002 Avex Trax
13 Complete Best 16 audio iTunes 2007-03-30 Avex Trax
14 Movin' On 8 audio iTunes 2000-01-01 Avex Trax
15 Get Over (Flutlicht Club Mix) 3 audio iTunes 2013-07-11 Not On Label (Flutlicht Self-released)
16 Get Over (Flutlicht Alternative Club Mix) 3 audio iTunes 2013-07-05 Not On Label (Flutlicht Self-released)
17 Get Over (Flutlicht vs. Mark Guard Remix) 3 audio iTunes 2013-12-24 Not On Label (Flutlicht Self-released)
18 Private Wars 8 audio iTunes 2000-05-03 Avex Trax

Japanese all-girl dance-music project, originally formed in 2000 with 3 members; Yu Hasebe, Mai Matsumuro, Kana Tachibana. Two of the original members, Yu Hasebe and Mai Matsumuro, have left the project, and it currently consists of 6 members. -Kana, born October 20, 1985 in Pref. Osaka -Aya, born July 16, 1987 in Pref. Osaka -Shizuka, born March 6, 1988 in Pref. Osaka -Erie, born September 3, 1987 in Pref. Okayama -Ami, born May 11, 1988 in Pref. Osaka -Sayaka, born September 19, 1987 in Pref. Ishikawa




Комментарии о Dream (2):