Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Aneka

Mary Sandeman

Группа в интернете: http://en.wikipedia.org/wiki/Aneka

Дискография Aneka:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Ariola Hansa
2 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981
3 Little Lady 2 audio iTunes 1981-10-00
4 Japanese Boy (The Album) 10 audio iTunes 1982 Hansa
5 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Hansa
6 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981-05-00
7 Little Lady 2 audio iTunes 1981-10-00
8 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981
9 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Barclay
10 Little Lady 2 audio iTunes 1981 Hansa
11 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981-00-00
12 Little Lady 2 audio iTunes 1981 Hansa
13 Ooh Shooby Doo Doo Lang 2 audio iTunes 1982 Hansa
14 Little Lady 2 audio iTunes 1981 Hansa International
15 Japanese Boy 10 audio iTunes 1981-10-00
16 I Was Free 2 audio iTunes 1982-10-00
17 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981
18 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Ariola
19 Little Lady / Chasing Dreams 2 audio iTunes 1981 Hansa
20 Japanese Boy / I Lost My Heart To A Starship Trooper 2 audio iTunes 1987 Old Gold (2)
21 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Hansa
22 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Hansa
23 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Hansa
24 Heart To Beat 2 audio iTunes 1983
25 You'll Never Know / Japanese Boy 2 audio iTunes 1981
26 Ooh Shooby Doo Doo Lang 2 audio iTunes 1982 Hansa
27 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981
28 Ooh Shooby Doo Doo Lang 2 audio iTunes 1982 Hansa
29 Heart To Beat 2 audio iTunes 1983 Hansa
30 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981
31 Japanese Boy 10 audio iTunes 1981 Hansa International
32 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981
33 Encore Aneka EP 4 audio iTunes 1982 Holyrood
34 Japanese Boy 10 audio iTunes 1982 Ariola
35 I Was Free 2 audio iTunes 1982 Hansa
36 Japanese Boy 10 audio iTunes 1981 Hansa
37 Japanese Boy 20 audio iTunes 2011-05-21 Rare80 Records
38 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Hansa
39 Heart To Beat 2 audio iTunes 1983 Ariola
40 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 RCA
41 Japanese Boy / A Fond Kiss 2 audio iTunes 1981 RCA
42 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Ariola
43 Rose, Rose I Love You 2 audio iTunes 1983 Ariola
44 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Ariola Hansa
45 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Hansa
46 Japanese Boy 20 audio iTunes 2013 Hansa International (2)
47 Little Lady 2 audio iTunes 1982 Hansa
48 Aneka 10 audio iTunes 1981 Barclay
49 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Barclay
50 Japanese Boy 2 audio iTunes 1981 Hansa

Scottish singer, born 20. November 1954, who's Aneka alias gave her "1 hit wonder" status with her UK number 1 'Japanese Boy' in August 1981. Under her real name, Mary Sandeman has also released traditional Scottish folk music.


Комментарии о Aneka: