Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Born To Funk

Ferdinand Lijnkamp

Также известно как: Born 2 Funk, BTF
Члены группы Born To Funk: Ferdinand Lijnkamp, Mattijs Muller
Группа в интернете: http://www.borntofunk.com

Дискография Born To Funk:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Part 1 4 audio iTunes 2003-07-27 Spinnin' Records
2 Part 2 4 audio iTunes 2003 Spinnin' Records
3 Di Bamba! 2 audio iTunes 2004-04-19 Spinnin' Records
4 Di Bamba 2 audio iTunes 2004-11-00 Kneedeep Recordings
5 Di Bamba! (Remixes) 2 audio iTunes 2004-07-12 Spinnin' Records
6 Souma Bana 3 audio iTunes 2005-12-00 Soulfuric Trax
7 Change Is On The Way 3 audio iTunes 2009 Purple Music
8 Di Bamba! 2 audio iTunes Spinnin' Records
9 Di Bamba 2 audio iTunes 2004 Kneedeep Recordings
10 Part 1 4 audio iTunes 2003-07-27 Spinnin' Records
11 You Rock Da House 6 audio iTunes GFAB Records

Born To Funk originally started as a duo, formed by Mattijs Muller and Ferdinand Lijnkamp. Their collabaration originates from 1998, when they both joined the School of Arts in Utrecht, NL. Mattijs Muller left Born To Funk in 2007, since then Ferdinand Lijnkamp continued to produce and DJ under this name as his solo project.


Комментарии о Born To Funk: