Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Rosie Ribbons

Rosemary Ribbons

Группа в интернете: http://www.rosieribbons.com/, http://www.myspace.com/officialrosieribbons

Дискография Rosie Ribbons:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 A Little Bit 2 audio iTunes 2003-01-27 T2
2 A Little Bit 3 audio iTunes 2002 T2
3 A Little Bit 5 audio iTunes 2003 T2
4 Blink 2 audio iTunes 2002 T2
5 Blink 3 audio iTunes 2002 T2
6 A Little Bit 3 audio iTunes 2003 T2
7 Blink 2 audio iTunes 2002 T2
8 Blink 3 audio iTunes 2002 T2
9 A Little Bit 4 audio iTunes 2003 T2

Pop singer born in Australia and raised in Wales. Born: 22 July 1983 in Australia. Contestant on ITV1's music talent show Pop Idol in 2002. Contestant on Australian Idol in 2007.


Комментарии о Rosie Ribbons: