Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Irakere

Также известно как: Conjunto Instrumental Los Irakere, Иракере, Groupe Irakere, Grupo Irakere, Gruppo Irakere, Iraquere, Los Irakeres
Члены группы Irakere: Adalberto Lara, Anga Diaz, Armando Cuervo, Arturo Sandoval, Bernardo García, Carlos Averhoff, Carlos Barbón, Carlos del Puerto, Carlos Emilio Morales, César López, Chucho Valdés, Enrique Plá, Germán Velazco, Jesus Valdes, Jorge Alfonso, Jorge Reyes (2), Jorge Varona, Juan Munguia, Julio Padron, Mayra Caridad Valdes, Miguel "Angá" Díaz, Orlando "Maraca" Valle, Oscar Valdés, Paquito D'Rivera, Roman Filiu
Группа в интернете: http://en.wikipedia.org/wiki/Irakere, http://www.whosampled.com/Irakere/, http://www.allmusic.com/artist/irakere-mn0000772830

Дискография Irakere:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Yemayá 7 audio iTunes 1998 Blue Note
2 Chekeré Son 6 audio iTunes 1981 Milestone Records
3 Irakere 5 audio iTunes 1979
4 2 8 audio iTunes 1980 Columbia
5 Live In Sweden 7 audio iTunes 1981 A Disc
6 Catalina 6 audio iTunes 1986 Messidor
7 Chekere 8 audio iTunes 1976
8 Grupo Irakere 8 audio iTunes 1974 Areito
9 Grupo Irakere 8 audio iTunes 1978 Areito
10 Exuberancia 9 audio iTunes 1989 Ronnie Scott's Jazz House
11 Irakere 8 audio iTunes 1978 Ariola
12 Misa Negra 4 audio iTunes 1991 Messidor
13 Cuba Libre 6 audio iTunes 1980 JVC
14 El Coco 5 audio iTunes 1982 JVC
15 Chekere-Son (Best Of Irakere 1978/80) 13 audio iTunes 2003 Vampi Soul
16 Grupo Irakere 8 audio iTunes Areito
17 Orquesta Sinfonica Nacional 2 audio iTunes 1983 Areito
18 Tierra En Trance 5 audio iTunes 1985 Areito
19 Homenaje A Beny Moré 8 audio iTunes 1991
20 Irakere 5 audio iTunes 1978 Areito
21 Irakere 7 audio iTunes 1985 Fonomusic
22 Chekeré Son 6 audio iTunes 1981 Milestone Records
23 Quince Minutos 6 audio iTunes Areito
24 Seleccion De Exitos 1973 - 1979 Volumen 2 9 audio iTunes Areito
25 El Coco 5 audio iTunes 1982 Milestone Records
26 Cuba Libre 6 audio iTunes 2010 Far Out Recordings
27 La Verdad / Valle Picadura 2 audio iTunes Areito
28 Salsa Agro Dolce 7 audio iTunes 1978 Phase 6 Super Stereo
29 Bacalao Con Pan 13 audio iTunes 2006 Escondida Music
30 Añung Añunga 2 audio iTunes 1980 Columbia
31 From Havana with Love 4 audio iTunes 1994 West Wind
32 Grupo Irakere Vol. III - Coleccion 8 audio iTunes 1995 Egrem
33 Le Chemin De La Colline 7 audio iTunes 1985 Areito
34 Grupo Irakere 8 audio iTunes 1974 Areito
35 Seleccion De Exitos 1973 - 1978 Volumen 1 6 audio iTunes Areito
36 Culpa Del Guao 5 audio iTunes 1987 Messidor
37 Gruppo Irakere 1 8 audio iTunes 1977 Vedette Records
38 En Vivo - Poliedro De Caracas Mayo 14 '81 5 audio iTunes 1982 Integra
39 Inesqueciveis Boleros 12 audio iTunes 1996 Discmedi Blau
40 En Vivo 6 audio iTunes 1982 Movieplay
41 Orquesta Sinfonica Nacional 2 audio iTunes 1995 Egrem
42 Tierra En Trance 5 audio iTunes 1995 Egrem
43 Quince Minutos 6 audio iTunes 1995 Egrem
44 30 Años 8 audio iTunes 2004 Egrem
45 Irakere 5 audio iTunes 1982 Areito
46 Quince Minutos 6 audio iTunes Areito
47 "Live" At Newport Jazz Festival and Montreux Jazz Festival 5 audio iTunes 1980 Areito
48 Boleros Inigualables 12 audio iTunes 2007 Desarrollos Artísticos
49 Grandes Éxitos 11 audio iTunes 1996 Discos Fuentes
50 Irakere 14 audio iTunes 1990 Fonomusic
51 Grandes Momentos 9 audio iTunes 1996
52 Cuba Libre 6 audio iTunes 1980 JVC
53 The Best Of Irakere 10 audio iTunes 1994
54 Selección De Éxitos 73 - 80 Vol. 1 6 audio iTunes 1981 Areito
55 ¡A Bailar! 8 audio iTunes
56 La Colección Cubana 12 audio iTunes 1998 Nascente
57 Indestructible 10 audio iTunes 1998 Saludos Amigos
58 Irakere 5 audio iTunes 1982 Areito
59 Misa Negra 4 audio iTunes 2006 L'Escalier
60 La Auténtica Salsa 8 audio iTunes 1978
61 Irakere 9 audio iTunes 2007
62 Misa Negra 4 audio iTunes 1992 Timba Records
63 Chekere 8 audio iTunes 1998 Cuba
64 Aguanile Bonko Live 2 audio iTunes 1982 Movieplay
65 Irakere 5 audio iTunes 1979 CBS Columbia
66 Irakere 6 audio iTunes Egrem
67 Grandes Momentos De Chucho Valdés & Irakere 9 audio iTunes 2000 Egrem
68 Orquesta Sinfonica Nacional 2 audio iTunes 1986 Areito
69 Calzada Del Cerro 7 audio iTunes 1985 Areito
70 Felicidad (Recorded Live At Ronnie Scott's Club) 4 audio iTunes 1991 Ronnie Scott's Jazz House
71 Calzada Del Cerro 7 audio iTunes 1995 Egrem

Irakere is one of Cuba’s most influential bands. Founded in 1973, Irakere created a sound that mixed jazz, European traditional music, rock, funk with the rhythmic Cuban tradition, enriched with Afro-Cuban and electronic influences. Many of the best Cuban musicians have played in the band during the past decades, such as Chucho Valdés, Paquito D'Rivera, Arturo Sandoval, Carlos Averhoff, Jorge Varona, Germán Velazco, Enrique Plá, Carlos Emilio Morales, Carlos del Puerto and Jorge Alfonso.


Комментарии о Irakere: