Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Wrench

Shige, Azuma Sakamoto, Tomohiro Matsuda, Murochin

Члены группы Wrench: Azuma Sakamoto, Fujimaru Nagoya, Murochin, Shigefumi Wada, Tomohiro Matsuda
Группа в интернете: http://wrench.jp/

Дискография Wrench:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Overflow 16 audio iTunes 2003-01-22 Happy House (4)
2 Wrench / Nukey Pikes 2 audio iTunes 1997 ZK Records
3 Bliss 12 audio iTunes 2000 Happy House (4)
4 Black Holiday 9 audio iTunes 1996 ZK records
5 Split EP 2 audio iTunes 1996 ZK Records
6 Blue Blood Blue 12 audio iTunes 1999 ZK records
7 Live @ No Sleep 2012 3 audio iTunes 2012-05-06
8 Bliss 13 audio iTunes 2000 Condor Records (5)
9 Wandering In The Emptiness 10 audio iTunes 1997 ZK Records
10 Black Holiday 12 audio iTunes 1996-09-23 ZK records
11 ヒポテーゼ 5 audio iTunes 1997 ZK Records
12 Wrench / Nukey Pikes 4 audio iTunes 1997 ZK Records
13 Blue Blood Blue 12 audio iTunes 1999-05-21 Victor Entertainment, Inc.

Wrench was formed in July 1992 by Shige, Azuma Sakamoto, Tomohiro Matsuda and Fujimaru Nagoya and has been an integral part of the Japanese loud rock scene. Nagoya left the band in November 2003, to be replaced by Murochin.




Комментарии о Wrench: