Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Schweisser

Также известно как: Die Schweisser, Schweißer
Члены группы Schweisser: Fabian Exter, Gerald Schrank, Martin Messerschmid, Martin Völker, Miene Gruber, Sepp Lautenbacher, Tommi Böck
Группа в интернете: http://www.schweisser.org, http://www.myspace.com/officialschweisser, http://de.wikipedia.org/wiki/Schweisser

Дискография Schweisser:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Eisenkopf 13 audio iTunes 1994 Bullet Proof Records
2 Friss Scheisse 5 audio iTunes 1997 Bullet Proof Records
3 Friss Scheisse 4 audio iTunes 1997 Bullet Proof Records
4 Willkommen Im Club 12 audio iTunes 1996-02-01
5 Malaria 5 audio iTunes 1996
6 Es Hört Nie Auf 3 audio iTunes 1997 Bullet Proof Records
7 Die Schweisser 7 audio iTunes 1990 Bimboland Records
8 Bitte Warten 2 audio iTunes 1999 Alternation (2)
9 >>Bitte Warten 13 audio iTunes 1999
10 ...Auf Der Autobahn Zur Hölle 12 audio iTunes 1992 Trikont
11 Willkommen Im Club 2 audio iTunes 1996 Bullet Proof Records
12 Pororoca 11 audio iTunes 2006 Südpolrecords
13 ...Auf Der Autobahn Zur Hölle. 12 audio iTunes 1992 Bullet Proof Records
14 Eisenkopf 13 audio iTunes 1994 Bullet Proof Records
15 Stern II 3 audio iTunes 2000 EMI Electrola GmbH
16 Vermissen 4 audio iTunes Alternation (2)

German Metal band from Utting am Ammersee, formed in 1988. They split in 2001. In 2006 Tommi Böck revived the band with a new lineup and Schweisser released a new album. Since then there has been no activity of the band. Founding members: Tommi Böck: vocals, guitar Martin „Buffo“ Völker (- 2001): guitar Sepp Lautenbacher (- 2001): bass Miene Gruber (- 2001): saxophone Gerald „Greulix“ Schrank (- 2001): drums Current line-up: Tommi Böck: vocals, guitar Fabian Exter (since 2006): guitar Martin Messerschmidt (since 2006): drums




Комментарии о Schweisser: