Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Miles

Члены группы Miles: Gilbert Hartsch, Nina Kränsel, Ronny Rock, Tobias Kuhn
Группа в интернете: http://de.wikipedia.org/wiki/Miles_(Band)

Дискография Miles:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Sonic 3000 / Perfect World 2 audio iTunes 2000 V2
2 Baboon 8 audio iTunes 1994 Spool Records
3 Miles 11 audio iTunes 2000-05-29 V2
4 Perfect World 4 audio iTunes 2000 V2
5 The Day I Vanished 11 audio iTunes 1998-10-00
6 The Day I Vanished 11 audio iTunes 1998 V2
7 Miles 11 audio iTunes 2000
8 Miles 11 audio iTunes 2000 V2
9 Miles 15 audio iTunes 2000 V2
10 Astronaut Without A Cause 4 audio iTunes 1999 V2 Records
11 Pretty Day 2 audio iTunes 1997 Spool Records
12 Miles 11 audio iTunes 2000 V2
13 Pretty Day 4 audio iTunes 1998
14 Sonic 3000 4 audio iTunes 2000
15 Miles 11 audio iTunes 2000 V2
16 The Day I Vanished 11 audio iTunes 1998 V2
17 Perfect World 3 audio iTunes 2000 V2
18 Stranger / Menlo Park 2 audio iTunes 2003 Nois-O-Lution
19 Miles 15 audio iTunes 2000 V2

German band from Würzburg. Originally founded as "Miles From Nowhere" in 1992 by [a=Tobias Kuhn] and [a=Gilbert Hartsch]. Line-up: Tobias Kuhn - vocals, guitar, keyboards (since 1992) Andreas Wecklein - drums, vocals (since 1992) Nina Kränsel - bass, vocals (since 2001) Former members: Rene Hartmann - bass (1992-2001) Gilbert Hartsch - guitar, keyboards, vocals (1992-2004)


Комментарии о Miles: