Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Joan Bibiloni

Joan Bibiloni Febrer

Также известно как: Bibiloni, Biblioni, J. Bibiloni, Juan Bibiloni, Juan Biblioni
Группа в интернете: http://www.produccionsblau.com/catalogo/artista/55/joan-bibiloni

Дискография Joan Bibiloni:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Joana Lluna 4 audio iTunes 2003 Xocolat Records
2 Una Vida Llarga I Tranquila 8 audio iTunes 1984 Blau
3 Silencio Roto 23 audio iTunes 1987 Blau
4 Joana Lluna 12 audio iTunes 1982 Blau
5 For A Future Smile 11 audio iTunes 1988 Theta
6 Desembre / Joana Lluna 4 audio iTunes 1982 Blau
7 Brut 11 audio iTunes 1994 Producciones Blau
8 Silencio Roto 2 audio iTunes 1987 Blau
9 El Cumpleaños De Jaimito / Jazmín 29 2 audio iTunes 1984 Blau
10 Color Drops 9 audio iTunes 1985 Nacional 3 FM
11 Pinzells / San Raphael 3 audio iTunes 2013-09-02 Aficionado Recordings
12 Joana Lluna 18 audio iTunes 2008 Blau
13 El Sur 10 audio iTunes 2014 Music From Memory
14 For A Future Smile 12 audio iTunes 1988 Theta

Spanish guitarist (born in Manacor - Mallorca, 1952), has played with some of the best musicians since the 80's: Jon Anderson, Larry Coryell, John Cage, Celia Cruz, Kevin Ayers... He is also a writer and producer (Marina Rossell, Antonio Vega...). Co-founder of "Blau" label in 1982.


Комментарии о Joan Bibiloni: