Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

8Rolek

Bartek Kujawski

Также известно как: 8 Rolek
Группа в интернете: http://www.8rolek.mikmusik.org/

Дискография 8Rolek:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Umpomat 11 audio iTunes 2005 Mik.Musik.!.
2 Fat Pigs 11 audio iTunes 2009-02-19 Warsztat8r
3 King Of Aboulia 5 audio iTunes 2010 Raban Records
4 Dziewiąta Gratis 9 audio iTunes 2006 Mik.Musik.!.
5 Fat No More 4 audio iTunes 2009 Warsztat8r
6 Ptak mechaniczny 8 audio iTunes 2001 Mik.Musik.!.
7 Waltz Steps 8 audio iTunes 2011 Raban Records
8 Dziewiąta Gratis 9 audio iTunes 2002 Mik.Musik.!.
9 Wasza Fiesta 3 audio iTunes 2012 Mik.Musik.!.
10 Nasza Siesta 3 audio iTunes 2012 Mik.Musik.!.
11 Wasza Fiesta - Nasza Siesta 2 audio iTunes 2012 Mik.Musik.!.

8ROLEK is the project of Bartek Kujawski from Poland. His debut on Mik.Musik 'Ptak Mechaniczny EP' , which means 'mechanical bird' was immediately elected on place 16 of the top 20 of Poland´s influential Fluid magazine. The music consists of subtle shifts of synchronic and asynchronic rhythm layers, of small irregular looping segments, noisy reverbs and a non-direct stereophonic play.


Комментарии о 8Rolek: