Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Corpus Delicti

Также известно как: Corpus Deliciti
Члены группы Corpus Delicti: Christophe Baudrion, Franck Amendola, Jérôme Schmitt, Laurence Romanini, Sébastien Pietrapiana
Группа в интернете: http://www.corpusdelicti.com/, http://www.myspace.com/corpusdelictimusic, http://en.wikipedia.org/wiki/Corpus_Delicti_(band)

Дискография Corpus Delicti:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Sarabands 14 audio iTunes 1996
2 Obsessions 8 audio iTunes 1995 Semetery Records
3 Twilight 11 audio iTunes Glasnost Records
4 Sylphes 12 audio iTunes 1994 Hit Import
5 Sylphes 12 audio iTunes 1994 Glasnost Records
6 The Best Of Corpus Delicti 14 audio iTunes 1998 Cleopatra
7 The History Of Corpus Delicti 19 audio iTunes 1998 Radio Luxor
8 Obsessions 10 audio iTunes 1997
9 From Dawn To Twilight 19 audio iTunes 2006-06-30 D-Monic
10 Noxious (The Demon's Game) 4 audio iTunes 1994 Glasnost Records
11 A New Saraband Of Sylphes 19 audio iTunes 2007-05-00 D-Monic
12 Corpus Delicti 11 audio iTunes 1993 Not On Label (Corpus Delicti Self-released)
13 Corpus Delicti 5 audio iTunes 1992-04-00 Not On Label (Corpus Delicti Self-released)
14 Twilight 11 audio iTunes 1993 Hit Import
15 Noxious (The Demon's Game) 4 audio iTunes 1994 Hit Import
16 Last Obsessions 17 audio iTunes 2011-05-30 D-Monic
17 Corpus Delicti 24 audio iTunes 1993 Not On Label (Corpus Delicti Self-released)
18 Corpus Delicti 17 audio iTunes 1994 Not On Label (Corpus Delicti Self-released)

French gothic rock band active from 1993-1998. In 1998 they incarnated as an industrial rock band called Corpus.


Комментарии о Corpus Delicti: