Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Omega (5)

Также известно как: Омега, Gruppe Omega, Omega, Omega Együttes, OMEGA Ensemble, Omega Ensemble Budapest, Omega Group, Omega Red Star, Omega Redstar, Omega-Együttes, OMEGA-Ensemble, Zespół Gitarowy
Члены группы Omega (5): Ferenc Debreceni, Gábor Presser, György Molnár, János Kóbor, József Laux, László Benkő, Tamás Mihály
Группа в интернете: http://www.omega.hu/

Дискография Omega (5):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Omega 10 audio iTunes 1972 AMIGA
2 Az Arc 12 audio iTunes 1981 Pepita
3 200 Years After The Last War 4 audio iTunes 1974 Bacillus Records
4 Miss World 3 audio iTunes 1994 Gong
5 200 Years After The Last War 4 audio iTunes Bacillus Records
6 Time Robber 5 audio iTunes 1981 Bacillus Records
7 Gammapolis 9 audio iTunes 1978 Bacillus Records
8 On Tour 8 audio iTunes 1977 Bacillus Records
9 Omega 7 audio iTunes 1973 Bacillus Records
10 Omega III 9 audio iTunes 1974 Bacillus Records
11 The Hall Of Floaters In The Sky 6 audio iTunes 1975
12 Kisstadion '80 12 audio iTunes 1980 Pepita
13 Skyrover 9 audio iTunes 1978 Bacillus Records
14 Ezek A Fiatalok 12 audio iTunes 1967 Qualiton
15 The Hall Of Floaters In The Sky 6 audio iTunes 1977
16 Éjszakai Országút 12 audio iTunes 1970
17 10000 Lépés 10 audio iTunes 1969
18 Omega 8: Csillagok Útján 9 audio iTunes 1978 Pepita
19 XI. 10 audio iTunes 1982 Pepita
20 Skyrover 9 audio iTunes 1978 Fantasy
21 Break The Chain / Tower Of Babel 3 audio iTunes 1996 Crystal Entertainment BV
22 Rush Hour 2 audio iTunes 1979-03-00 Bacillus Records
23 Gammapolis 9 audio iTunes 1978 Music-Box
24 Omega 5 13 audio iTunes 1973 Pepita
25 Volt Egy Bohóc / Nem Tilthatom Meg 2 audio iTunes 1968 Qualiton
26 Time Robber 5 audio iTunes 1976
27 Élő Omega 9 audio iTunes 1972
28 Égi Jel 13 audio iTunes 2006 Universal Music Kft.
29 Égi Jel 14 audio iTunes 2006 Zebra (2)
30 From Hungary 11 audio iTunes 2007 Universal Music Kft.
31 6 - Nem Tudom A Neved 7 audio iTunes 1975 Pepita
32 Gammapolis 9 audio iTunes 1979 Pepita
33 Trombitás Frédi És A Rettenetes Emberek 11 audio iTunes 1968 Qualiton
34 Omega 7 audio iTunes 1991 Bacillus Records
35 Time Robber 5 audio iTunes 1976
36 Omega 7 audio iTunes 1976
37 The Best Of Vol.2 1976 - 1980 13 audio iTunes 2005 MEGA Multimedia
38 Titanium 1962-2002 17 audio iTunes 2001 Hungaroton
39 Ballada A Fegyverkovács Fiáról / Snuki 2 audio iTunes 1970 Qualiton
40 A Könyvelő Álma 2 audio iTunes 1976 Pepita
41 Naplemente / Régi Csibészek 2 audio iTunes 1969 Qualiton
42 Kiabálj, Énekelj / Most Már Olyan Mindegy 2 audio iTunes 1968 Qualiton
43 Régvárt Kedvesem / 200 Évvel Az Utolsó Háború Után 2 audio iTunes 1971 Pepita
44 10000 Lépés 10 audio iTunes 1992 Mega (5)
45 Élő Omega 9 audio iTunes 1992 Mega (5)
46 Omega 5 13 audio iTunes 1992
47 Éjszakai Országút 12 audio iTunes 1992 Mega (5)
48 Trombitás Frédi És A Rettenetes Emberek 11 audio iTunes 1992 Mega (5)
49 Ezek A Fiatalok 12 audio iTunes 1967 Qualiton
50 Aranyalbum 1969-1971 12 audio iTunes 1979 Pepita
51 On Tour 8 audio iTunes 1991 Bellaphon
52 Kisstadion '80 17 audio iTunes 2004 Hungaroton
53 Antológia 1975-80 49 audio iTunes 2003
54 Omega Ensemble Budapest 11 audio iTunes 1970 Qualiton
55 Népstadion 1994 16 audio iTunes 2004 Green Tree Records
56 Live At The Kisstadion 13 audio iTunes 1979
57 Omega 7 audio iTunes 1975 Passport Records
58 Omega III 9 audio iTunes 1975 PGP RTB
59 200 Years After The Last War 4 audio iTunes 1975 Sabado Som
60 Azt Mondta Az Anyukám / Rózsafák 2 audio iTunes 1967 Qualiton
61 Régi Csibészek 2 audio iTunes 1977 Pepita
62 Omega 7 audio iTunes Bacillus Records
63 XI. 10 audio iTunes 1994 Mega (5)
64 Az Arc 12 audio iTunes 1981 Music-Box
65 Time Robber 5 audio iTunes 1976 Decca
66 Gammapolis 9 audio iTunes 1979 Pepita
67 Gammapolis 9 audio iTunes 1979 Pepita
68 Live As Long As 2 audio iTunes 1974 Bacillus Records
69 Egy Életre Szól 3 audio iTunes 1998 MI-5 Records
70 10.000 Paces 10 audio iTunes 2011-12-15 Moiras Records
71 From Hungary 11 audio iTunes 2010 Enigmatic Records
72 Golden Ballads 15 audio iTunes 1999 Not On Label (Omega)
73 Gammapolis 9 audio iTunes 1978 Bacillus Records
74 Bend It / I Put A Spell On You 2 audio iTunes 1966 Qualiton
75 Little Man / What Now My Love 2 audio iTunes 1966 Qualiton
76 Időrabló • Time Robber 14 audio iTunes 2002 Mega (5)
77 Csillagok Útján • Skyrover 18 audio iTunes 2002
78 Gammapolisz • Gammapolis 14 audio iTunes 2002
79 Éjszakai Országút 12 audio iTunes 1970
80 200 Years After The Last War 4 audio iTunes 1974 Bacillus Records
81 Omega Omega Omega 8 audio iTunes 1973
82 Omega 7 audio iTunes 1976 Bacillus Records
83 On Tour 8 audio iTunes 1977
84 10000 Lépés 10 audio iTunes 2002
85 Az Omega Összes Kislemeze 1969 - 1971 23 audio iTunes 1992 Mega (5)
86 Best Of Omega 16 audio iTunes Bacillus Records
87 Pearls In Her Hair / The Lying Girl 2 audio iTunes 1973
88 Kiabálj, Énekelj ! 1967 - 2006 17 audio iTunes 2011-07-26 Hungaroton
89 6 - Nem Tudom A Neved 7 audio iTunes Pepita
90 Trombitás Frédi És A Rettenetes Emberek 18 audio iTunes 2003 Hungaroton
91 10000 Lépés 16 audio iTunes 2003 Hungaroton
92 Éjszakai Országút 15 audio iTunes 2003 Hungaroton
93 200 Évvel Az Utolsó Háború Után 11 audio iTunes 1998 Mega (5)
94 Szvit 12 audio iTunes 1999 Mega (5)
95 Time Robber 5 audio iTunes 1976 Decca
96 Tűzvihar / Stormy Fire 13 audio iTunes 2001 Mega (5)
97 Az Arc 14 audio iTunes 2004 Hungaroton
98 XI 14 audio iTunes 2004 Hungaroton
99 Omega 12 - A Föld Árnyékos Oldalán 12 audio iTunes 2004 Hungaroton
100 Babylon 11 audio iTunes 2004
101 Transcendent 13 audio iTunes 2004
102 Egy Életre Szól 15 audio iTunes 2004 Mega (5)
103 Rhapsody 18 audio iTunes 2010 Edel Germany GmbH
104 Skyrover 9 audio iTunes 1993 WZ Tonträger Vertriebs GmbH
105 Omega 7: Időrabló 8 audio iTunes 1993 Mega (5)
106 Greatest Performances 26 audio iTunes 2012-04-20 Edel : Content
107 Omega 16 audio iTunes 2011 Enigmatic Records
108 Best Of Omega Vol. II 13 audio iTunes 1979
109 Space 10 audio iTunes 1994 Hungaroton-Gong
110 Oh, Barbarella / Olyan Szépen Mosolygott 2 audio iTunes Pepita
111 Omega 7 audio iTunes 1975
112 XI 10 audio iTunes 1982 Pepita
113 Tower Of Babel 4 audio iTunes 2004 Mega (5)
114 Time Robber 5 audio iTunes 1976 Music-Box
115 Omega 5 13 audio iTunes 1973 Pepita
116 10000 Lépés 10 audio iTunes 1969
117 Éjszakai Országút (3) 12 audio iTunes 2001 Aziя Records
118 Élő Omega 15 audio iTunes 2012 Enigmatic Records
119 Omega III 19 audio iTunes 2011 Enigmatic Records
120 Time Robber 5 audio iTunes 1976 PGP RTB
121 Omega III 9 audio iTunes 1975 Bacillus Records
122 Live At The Kisstadion 12 audio iTunes
123 Gammapolis 9 audio iTunes 1997 CD Media Records
124 Az Omega Összes Kislemeze 1969 - 1971 23 audio iTunes 1992 Mega (5)
125 Sötét A Város / Ülök A Hóban 2 audio iTunes Qualiton
126 Hűtlen Barátok 2 audio iTunes 1972 Pepita
127 6 - Nem Tudom A Neved 7 audio iTunes Pepita
128 8/13 - Csillagok Útján / Babylon 19 audio iTunes Only Classic Rock 'N' Roll Edition
129 7/9 - Időrabló / Gammapolis 17 audio iTunes Only Classic Rock 'N' Roll Edition
130 Anthology 1970-75 39 audio iTunes 2002
131 Titanium 1962-2002 17 audio iTunes 2001 Hungaroton
132 Rhapsody 18 audio iTunes 2010 Союз
133 Omega 7 audio iTunes 1977 Bacillus Records
134 Omega III 9 audio iTunes 1974 Bacillus Records
135 Trombitás Frédi És A Rettenetes Emberek / 10000 Lépés 21 audio iTunes 2001 Aziя Records
136 Omega 5 13 audio iTunes 1973 Pepita
137 From Hungary 11 audio iTunes 1968 Decca
138 Greatest Performances 26 audio iTunes 2012-04-20 Edel : Content
139 Omega 7 audio iTunes 1975 Passport Records
140 Happy 11 audio iTunes 1994 Mega (5)
141 6 - Nem Tudom A Neved 7 audio iTunes 1976 Pepita
142 Omega 7: Időrabló 8 audio iTunes 1977 Pepita
143 Omega 7: Időrabló 8 audio iTunes 1977 Pepita
144 10000 Lépés 10 audio iTunes 1969
145 Csillagok Útján / Babylon 19 audio iTunes Only Classic Rock 'N' Roll Edition
146 Omega 5 / Nem Tudom A Neved 22 audio iTunes Only Classic Rock 'N' Roll Edition
147 Gammapolis 9 audio iTunes Array Pacific
148 Omegakoncert Népstadion 1994 14 audio iTunes 1994 Mega (5)
149 Omega III 9 audio iTunes 1975 Bacillus Records
150 Omega 7 audio iTunes 1975 Passport Records
151 Omega 8: Csillagok Útján 9 audio iTunes 1978 Pepita
152 Omega III 9 audio iTunes 1974 Bacillus Records
153 Kiskarácsony-nagykarácsony / Kállai Kettős 2 audio iTunes Qualiton
154 Everytime She Steps In / The Bird 4 audio iTunes 1974 Diresa
155 Aranyalbum 1969-1971 12 audio iTunes 1979 Pepita
156 Napot Hoztam, Csillagot - Omega Koncertturné 2004 17 audio iTunes 2004 Mega (5)
157 Gammapolis 9 audio iTunes 1979 Pepita
158 Gammapolis 9 audio iTunes Bacillus Records
159 From Hungary 11 audio iTunes 2007 Decca
160 XI. 10 audio iTunes 1982 Pepita
161 6 - Nem Tudom A Neved 8 audio iTunes 1993 Mega (5)
162 Omega 12 - A Föld Árnyékos Oldalán 10 audio iTunes 1986 Favorit
163 Skyrover 9 audio iTunes 1978 Imavox
164 Omega III 9 audio iTunes 1975 Bacillus Records
165 Omega 7 audio iTunes 1973 Bacillus Records
166 Omega III 9 audio iTunes 1975
167 Kisstadion '80 12 audio iTunes 1980 Pepita
168 Megbántottál / Nem Vagy Szép 2 audio iTunes 1967 Qualiton
169 Zárt Ajtók Mögött / Halott Virágok 4 audio iTunes 1968 Qualiton
170 Thier Greatest Hits From The Sixties In English Best Of 11 audio iTunes 1994 Hungaroton-Gong Kft.
171 Mostanában Hosszabbak Az Éjszakák / Jaj, A Matek 4 audio iTunes 1967 Qualiton

Formed in Budapest in September, 1962 by the winds player László Benkő on organ and János Kóbor as a singer and rhythm guitarist, they initially performed covers of British and American rock songs, frequently changing the lineup of members. In 1967 Tamás Mihály came on bass, Gábor Presser joined on keyboards and began writing original music for the band (in 1968 György Molnár became a lead guitarist), contributing to the release of three LPs before leaving the band with József Laux, a drummer from 1962, to form Locomotiv GT in spring 1971. These first albums were heavily influenced by the music of The Beatles and psychedelic rock, but they also looked forward to the band's future more hard rock, then progressive and space-rock styles. After Presser and Laux's departure, the band found a new drummer (Ferenc Debreceni (later as Debreczeni) came from group Neoton) and appointed Benkő as the main keyboardsman, in August 1971 creating the current lineup, which has remained the same for over 30 years: János Kóbor ("Mecky"), lead vocals György Molnár ("Elefánt"), guitars László Benkő ("Laci"), keyboards, vocals Tamás Mihály ("Misi"), bass, vocals Ferenc Debreceni ("Ciki"), drums This lineup of Omega released ten more albums from 1972 to 1987. Many of these were released both in Hungarian and in English, in the hopes of generating wider interest in their music. However, the contents of the English albums often differed from their Hungarian counterparts, sometimes assembling tracks from several different albums and nearly always changing the song order. Following a few years of inactivity, the band reunited in 1994, with former member Gábor Presser joining them at concerts and contributing several tracks to 1995's Trans And Dance. Omega has achieved great international success through releases in multiple languages, and tours in England and Germany in the late 1960s and throughout the 1970s. Their 1969 song "Gyöngyhajú lány" became an international hit, and was later covered by Griva on their 1987 self-titled album, with the title "Devojka biserne kose", and by Scorpions on a 1995 live release, with new lyrics and the title "White Dove" (the Hungarian title officially was translated as "Pearls In Her Hair"). Omega’s 16th. Hungarian studio release is 2006’s Égi jel: Omega ("Divine Sign: Omega"), and their latest English release is 1996’s Transcendent. In spring and summer of 2006, they performed their "EurOmega 2006" tour, including concerts in Hungary, Slovakia, Romania, Berlin and Basel. As the first part of a trilogy the band released in autumn 2010 Omega Rhapsody.


Комментарии о Omega (5):