Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Trust (2)

Члены группы Trust (2): Bernie Bonvoisin, Clive Burr, David Jacob (2), Eric Levi, Farid Medjane, Frederic Guillemet, Hervé Koster, Ismaël "Iso" Diop, Jeannot Hanela, Kevin Morris (2), Mohamed Chemlek, Nicko McBrain, Nirox John, Norbert Krief, Omar Ben El Mabrouk, Raymond Manna, Thibault Abrial, Yves Brusco
Группа в интернете: http://www.trust.tm.fr, http://trust.connection.free.fr/

Дискография Trust (2):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Live - Répression Dans L'Hexagone 15 audio iTunes 1992 Epic
2 L'élite 2 audio iTunes 1980 CBS
3 Repression 10 audio iTunes 1980 CBS
4 Repression 10 audio iTunes 1980 CBS
5 L'elite 11 audio iTunes 1979 CBS
6 Marche Ou Crève 10 audio iTunes 1981 Epic
7 Idéal 9 audio iTunes 1983 Epic
8 Repression 10 audio iTunes 1980 CBS
9 Marche Ou Crève 10 audio iTunes 1993 Epic
10 Europe Et Haines 17 audio iTunes 1996
11 Idéal 9 audio iTunes 1990 Accord
12 A Live - Tour 97 15 audio iTunes 1997
13 Anti Best Of 17 audio iTunes 1997 Versailles
14 Rock'n Roll 9 audio iTunes 1984-12-05 Epic
15 On Lèche, On Lâche, On Lynche. 2 audio iTunes 1996 WEA Music
16 Le Matteur / Darquier 2 audio iTunes 1979-05-28 CBS
17 Repression 10 audio iTunes 1980 Epic
18 L'elite 11 audio iTunes 1990 Accord
19 L'Elite 11 audio iTunes 1993 Epic
20 Man's Trap 9 audio iTunes 1993 Epic
21 Ni Dieu Ni Maître 12 audio iTunes 2000 XIII BIS Records
22 Repression 10 audio iTunes 1993 Epic
23 Repression 10 audio iTunes 1990 Accord
24 Repression 10 audio iTunes 1981-02-27 CBS
25 Man's Trap 9 audio iTunes 1984 Epic
26 Repression Version Anglaise 10 audio iTunes 1980-12-15 Epic
27 Certitude...Solitude... 2 audio iTunes 1981 Epic
28 Savage 9 audio iTunes 1982 Epic
29 Antisocial (en Anglais) 10 audio iTunes 1983 Music For Pleasure
30 En Attendant (Brouillard En Novembre, Noël En Décembre) 6 audio iTunes 1989 Celluloid
31 Idéal 9 audio iTunes 1993 Epic
32 Rock'n Roll 9 audio iTunes 1984 CBS
33 Petit Papa Noël 2 audio iTunes 1990 Celluloid
34 Live - Paris By Night 10 audio iTunes 1989 Megaforce Records
35 Live - Paris By Night 10 audio iTunes 1989 Megaforce Records
36 Antisocial 2 audio iTunes 1992 Epic
37 Antisocial 2 audio iTunes 1992 Epic
38 Répression 10 audio iTunes 1981
39 Repression 10 audio iTunes 1980 CBS
40 A Live - Tour 97 17 audio iTunes 1997 Warner Music Video
41 Serre Les Poings 2 audio iTunes 1984
42 Antisocial 2 audio iTunes 1980-06-00 CBS
43 Marche Ou Crève 10 audio iTunes 1990 Accord
44 Repression 10 audio iTunes 2008
45 Idéal 2 audio iTunes 1983
46 Marche Ou Crève 10 audio iTunes 1981 Epic
47 Prends Pas Ton Flingue 2 audio iTunes 1978-01-09
48 Prends Pas Ton Flingue 5 audio iTunes 1992 EMI
49 Europe Et Haines 17 audio iTunes 1996 WEA Music
50 Man's Trap 9 audio iTunes 1984 Epic
51 Live - Répression Dans L'Hexagone 14 audio iTunes 2009 Sony Music
52 Repression 10 audio iTunes 1981 Epic
53 Live - Paris By Night 14 audio iTunes 1988 Celluloid
54 Rock'n Roll 9 audio iTunes 1993 Epic
55 Live - Paris By Night 13 audio iTunes 1988 Celluloid
56 Repression Version Anglaise 10 audio iTunes 1980-12-15 Epic
57 13 A Table 15 audio iTunes 2009 Mercury
58 Antisocial / Your Final Gig 2 audio iTunes 1982 Epic
59 Marche Ou Crève 10 audio iTunes 1981 CBS
60 The Back Sides 6 audio iTunes 1993 Epic
61 13 A Table 15 audio iTunes 2008 Mercury
62 Anti-Social (version En Bois) / Paris By Night 4 audio iTunes 1988 Celluloid
63 Trust 4 audio iTunes 2000 XIII BIS Records
64 Les Années CBS Box Set 122 audio iTunes 2008
65 Idéal 9 audio iTunes 1990
66 Rock'n Roll 9 audio iTunes 1984 Epic
67 Trust 11 audio iTunes 1979 CBS
68 Live - Paris By Night 14 audio iTunes 1989 Megaforce Records
69 Antisocial 4 audio iTunes 1992 Sony Music Entertainment
70 Marche Ou Crève 10 audio iTunes 1981 Epic
71 Antisocial 2 audio iTunes 1981-02-00
72 Savage 9 audio iTunes 1982 CBS
73 Repression 10 audio iTunes Epic
74 Repression 10 audio iTunes 1980 CBS
75 Idéal 2 audio iTunes 1983 Epic
76 Savage 9 audio iTunes 1982 CBS
77 Idéal 9 audio iTunes 1983 Epic
78 Antisocial 2 audio iTunes 1981-02-00
79 Rock'n Roll 9 audio iTunes 2008
80 Idéal 9 audio iTunes 2008
81 Repression 10 audio iTunes 1980 Epic
82 Soulagez-Vous Dans Les Urnes ! 14 audio iTunes 2006 Mercury
83 Savage 9 audio iTunes 1992 Epic
84 Antisocial Le Meilleur Des Années CBS 14 audio iTunes 2004 Sony Music Media
85 Idéal 9 audio iTunes 1983 Epic
86 Man's Trap 9 audio iTunes 2012 Southworld
87 Antisocial 3 audio iTunes 1992
88 Soulagez-Vous Dans Les Urnes ! 16 audio iTunes 2006 Mercury
89 Live - Répression Dans L'Hexagone 15 audio iTunes 1992 Epic
90 Le Best-Of 24 audio iTunes 2008
91 A L'Olympia 24 audio iTunes 2009 XIII BIS Records
92 Idéal 4 audio iTunes 1983 Epic
93 Trust 34 audio iTunes 1981 Epic
94 Europe Et Haines 17 audio iTunes 1996 WEA Music
95 Préfabriqués 11 audio iTunes 2006 Sony
96 Toujours Parmi Vous 3 audio iTunes 2008 Mercury
97 Antisocial 2 audio iTunes 1980 CBS
98 Still A¤Live 15 audio iTunes 2007
99 Repression 10 audio iTunes 1980 CBS
100 Trust 11 audio iTunes 1979 CBS
101 Trust 11 audio iTunes 1979 CBS
102 Repression 10 audio iTunes 1980 CBS
103 Man's Trap 9 audio iTunes 1984 Epic

Famous french hard rock band from the 70's leaded by Bernie Bonvoisin. They marked, as much as AC/DC, the early hard rock french generation, and more, with some hits as their "Antisocial" or "Palace", always arguing with political engaged texts and hard realities of life.


Комментарии о Trust (2):