Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Mikro

Также известно как: Μίκρο, Micro
Члены группы Mikro: Nikos Bitzenis, Ria Mazini
Группа в интернете: [url=http://nikonnmikro.wix.com/mikro]Mikro Site[/url], [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Mikro]Wikipedia[/url]

Дискография Mikro:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Το Τέλος Του Κόσμου 15 audio iTunes 1999 WEA
2 Σταγόνες 4 audio iTunes 1998 WEA
3 Άσπρη Σοκολάτα 3 audio iTunes 1999 WEA
4 Το Δωμάτιο Remixes 5 audio iTunes 2001 WEA
5 E-Mail 19 audio iTunes 2001-03-23 WEA
6 Νετρίνο The Remixes 4 audio iTunes 2002-07-00 WEA
7 Restart 5 audio iTunes 2007 Undo Records
8 Tronik'πλάσμα 17 audio iTunes 2003 WEA
9 Tronik'πλάσμα 4 Track Album Sampler 4 audio iTunes 2003 Warner Music Greece
10 180° 13 audio iTunes 2004
11 Πόσο Ακόμα 3 audio iTunes 2009 Undo Records
12 Νετρίνο 3 audio iTunes 2001 WEA
13 Το Καλύτερο Σου Λάθος 3 audio iTunes 2000 WEA
14 Μόλις Χώρισα 14 audio iTunes 2008 EMI
15 New 14 audio iTunes 2014-04-14 Undo Records

Mikro are: Nikonn > programming,synths,vocals John Lefkaditis > guitars, bass, saxophone, synths Chloe Ann > vocals, synths 5irc > drums & pads MIKRO formed 1997 in Thessaloniki/Greece by Nick Bitzenis (aka nikonn) and John Lefkaditis. They are a four member electronic band with electro/pop/indie dance sound. They released 8 studio albums,2 soundtracks,a lot of CD and digital singles and remixes. Their latest album "New" released on April 2014 by UNDO records. MIKRO lives are a mix of MIKRO's songs combined with loops,other songs,remixes and video projections creating an up-tempo interactive party feeling. [b]Sites:[/b] [url=http://nikonnmikro.wix.com/mikro]Mikro Site[/url] , [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Mikro]Wikipedia[/url]


Комментарии о Mikro: