Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Delirium (5)

Члены группы Delirium (5): Ettore Vigo, Ivano Fossati, Marcello Reale, Martin Frederick Grice, Mimmo Di Martino, Peppino Di Santo
Группа в интернете: http://www.idelirium.it/, http://www.italianprog.com/a_delirium.htm

Дискография Delirium (5):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Canto Di Osanna / Deliriana 2 audio iTunes 1971 Fonit
2 III 8 audio iTunes 2005-07-22
3 Dolce Acqua 9 audio iTunes 1989 Warner Fonit
4 Dolce Acqua 9 audio iTunes 2005-07-22
5 Lo Scemo E Il Villaggio 8 audio iTunes 2005-07-22
6 Jesahel 2 audio iTunes 1972 Jugoton
7 Jesahel / King's Road 2 audio iTunes 1972 Ariola
8 Delirium 10 audio iTunes 1989 Fonit Cetra
9 Lo Scemo E Il Villaggio 8 audio iTunes 1972 Fonit Cetra
10 Lo Scemo E Il Villaggio 8 audio iTunes 1999 Warner Fonit
11 III "Viaggio Negli Arcipelaghi Del Tempo" 8 audio iTunes Warner Fonit
12 Dubbio / Adagio 2 audio iTunes 1970 Fonit
13 Dolce Acqua 8 audio iTunes 2010
14 Il Nome Del Vento 10 audio iTunes 2009 Black Widow Records
15 Canzona (There Will Be Time) / Haum! 2 audio iTunes 1972 Fonit
16 Delirium 10 audio iTunes 1980 Fonit Cetra
17 La Prima Goccia Bagna Il Viso / Preludio / L'Uomo 3 audio iTunes 1971 Cetra
18 Dolce Acqua 9 audio iTunes 1989 Fonit Cetra
19 III (Viaggio Negli Arcipelaghi Del Tempo) 8 audio iTunes 1991 Fonit Cetra
20 Live 13 audio iTunes 2007 Black Widow Records
21 III (Viaggio Negli Arcipelaghi Del Tempo) 10 audio iTunes 2007
22 Lo Scemo E Il Villaggio 8 audio iTunes 2009
23 Il Nome Del Vento 12 audio iTunes 2009 Black Widow Records
24 Lo Scemo E Il Villaggio 8 audio iTunes 1972 Fonit
25 Canto Di Osanna 2 audio iTunes 1971 Fonit
26 Signore 2 audio iTunes 1974 Fonit
27 Jesahel 2 audio iTunes 1972 Jugoton
28 '71-'75 48 audio iTunes 2005 Warner Music Italia
29 Lo Scemo E Il Villaggio 8 audio iTunes 2011 Esoteric Recordings (4)
30 III "Viaggio Negli Arcipelaghi Del Tempo" 8 audio iTunes 2011 Esoteric Recordings (4)
31 Jesahel / Moviemnto Primo 2 audio iTunes Epic
32 Jesahel / Bandiera Gialla (The Died Piper) 2 audio iTunes 1992 Fonit Cetra
33 Leôa De Laôa 2 audio iTunes 1974 Aguamanda Records
34 Jesahel 2 audio iTunes 1972 Sonet
35 III (Viaggio Negli Arcipelaghi Del Tempo) 10 audio iTunes 1991 Fonit Cetra
36 Haum / Movimento 2: Dubbio 2 audio iTunes Yankı
37 Jesahel / Un Diadema Di Ciliegie 2 audio iTunes 1972 Cetra
38 Haum / Movimento II: Dubbio 4 audio iTunes Ariola
39 Dolce Acqua 9 audio iTunes 1989 Fonit Cetra
40 Le Più Belle Canzoni Dei Delirium 12 audio iTunes 2006 Warner Strategic Marketing Italy
41 Dolce Acqua 9 audio iTunes 1989 Fonit Cetra
42 Dolce Acqua 8 audio iTunes 1972 Jugoton / Cetra

Italian prog-rock band from Genova active in period 1970-1975, formed from previous band 'I Sagittari'. After more than 30 years, band was reformed and the new line-up released the "Live Vibrazioni Notturne" CD in 2007 and is now working on a new album. Members: Ivano Fossati - vocals, flute, acoustic guitar (1970-1972) Mimmo Di Martino - guitar, vocals (1970-1974) Ettore Vigo - keyboards, vocals Marcello Reale - bass, vocals (1970-1975) Peppino Di Santo - drums, percussion, vocals Martin Grice - flute, sax, keyboards, vocals (1972-1974, from 2007) Rino Dimopoli - guitar, keyboards, vocals (1974-1975) Roberto Solinas - vocals, acoustic and electric guitars (from 2007) Fabio Chighini - bass, vocals (from 2007)


Комментарии о Delirium (5):