Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Masahiko Okura

大蔵雅彦 (Masahiko Okura)

Также известно как: Okura, Okura Masahiko, OM, Ōkura Masahiko
Группа в интернете: http://www.japanimprov.com/mokura/index.html

Дискография Masahiko Okura:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Time Service 6 audio iTunes 2004 Improvised Music From Japan
2 Kenon 2 audio iTunes 2004 Creative Sources
3 Solo 3 audio iTunes 2003 Hibari Music
4 Bject 2 audio iTunes 2002 Hibari Music
5 Metal Tastes Like Orange. Secret Recording 1 7 audio iTunes 1999-10-00 Amoebic
6 Trio 2 audio iTunes 2008-11-00 Presqu'île Records
7 Chamber Music Concerts Vol. 1 21 audio iTunes 2008-04-00
8 Atami 7 audio iTunes 2003 Hibari Music

Okura was born in 1966 in Tokyo, Japan. He uses alto saxophone, bass clarinet and tubes in his work both as a solo artist and as a collaborator with other artists of improvised music.


Комментарии о Masahiko Okura: