Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Federico Monti

Federico Monti

Группа в интернете: http://www.myspace.com/fedemonti

Дискография Federico Monti:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Consola 3 audio iTunes 2003-10-22 Fukk God Lets Create
2 Partition EP 2 audio iTunes 2003 Biodata
3 Brujula 10 audio iTunes 2004-02-19 CONV
4 June 19 3 audio iTunes 2003-12-23 Surfaces Netlabel
5 Panorama 3 audio iTunes 2005-06-09 Panospria
6 Invierno 4 audio iTunes 2004-08-05 Subsource
7 Música En Minúsculas 3 audio iTunes 2006 Homophoni
8 Audible 8 audio iTunes 2007 Discos Noise
9 Str004 5 audio iTunes 2009-04-13 störung
10 Polen 3 audio iTunes 2010-01-00 Koyuki
11 Polen II 3 audio iTunes 2010-10-00 CONV
12 Sorolls 2 audio iTunes 2010-12-15 Impulsive Habitat
13 at052 3 audio iTunes 2012-06-07 Audiotalaia

Federico Monti (1973, Argentina) is based in Barcelona from six years ago and working on a musical fields. Majority in netlabels realeases his carreer is about low frecuences and digital experimentation.


Комментарии о Federico Monti: