Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Uchihashi Kazuhisa

内橋和久 (Uchihashi Kazuhisa)

Также известно как: Kazu Uchihashi, Kazuhisa Uchihashi, Kazushisa Uchihashi, Kondo Yoshiaki, Uchihashi, 内橋和久
Группа в интернете: http://www.japanimprov.com/kuchihashi/, http://homepage.mac.com/innocentrecords/

Дискография Uchihashi Kazuhisa:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Clearness 14 audio iTunes 2000 Psycho Disc
2 Stop Complaining / Sundown 2 audio iTunes 1991 FMP
3 f/w 12 audio iTunes 2000-05-00 Psycho Disc
4 King Pawns 15 audio iTunes 1998 Zenbei Record
5 ウチマニデラックス 3 audio iTunes 2010
6 Duets 8 audio iTunes 2002 Innocent Records (2)
7 PhonoMetak Series # 7 2 audio iTunes 2010-01-00
8 Phosphorescence: Guitar Solo 2 11 audio iTunes 1997 Zenbei Record
9 No Day Rising 13 audio iTunes 2003 Spool
10 Duets 10 Years After 12 audio iTunes 2011-00-00 Innocent Records (2)
11 Mr. Summer Time 5 audio iTunes 2002 Music Anecdotique
12 (Untitled) 4 audio iTunes Jvtlandt
13 I Hope It Doesn't Work 5 audio iTunes 2014-05-00 Mikroton Recordings

Japanese improvising guitarist, daxophonist, composer and arranger. Born in Osaka in 1959. Leader of the group [a=Altered States (5)]. Founder of the improv festivals New Music Action and Festival Beyond Innocence.


Комментарии о Uchihashi Kazuhisa: