Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

B-Tight

Robert Edward Davis

Также известно как: B - Tight, B Tight, B-Thigt, B-Tigh
Группа в интернете: http://www.facebook.com/btightmusik, http://en.wikipedia.org/wiki/B-Tight

Дискография B-Tight:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Der Neger (In Mir) 10 audio iTunes 2002 Aggro Berlin
2 X-Tasy 12 audio iTunes 2006-10-06 Aggro Berlin
3 ...Sein Album 20 audio iTunes 2003 Sekten Musik
4 Aggro Berlin Zeit 5 audio iTunes 2006 Aggro Berlin
5 Du Hu 6 audio iTunes 2006 Aggro Berlin
6 Sie Will Mich 5 audio iTunes 2008-10-31 Aggro Berlin
7 Goldständer (Premium Edition) 24 audio iTunes 2008-10-31 Aggro Berlin
8 Der Coolste 9 audio iTunes 2007-08-17 Aggro Berlin
9 Aufm Trip 3 audio iTunes 2010-11-00 Distributionz
10 Der Neger (In Mir) 10 audio iTunes 2002 Aggro Berlin
11 Neger Neger 23 audio iTunes 2007-04-27 Aggro Berlin
12 Der Neger 3 audio iTunes 2003-07-15 Aggro Berlin
13 Aggro Teil 4 / Neue Deutsche Welle 3 audio iTunes 2004-11-00 Aggro Berlin
14 ...Sein Album 20 audio iTunes 2000 Sekten Musik
15 Goldständer 13 audio iTunes 2008-10-31 Aggro Berlin

German rapper, born on December 28th, 1979 in Palm Springs, California, but raised and based in Berlin, Germany. His mother is German, his father Afroamerican. On November 20th, 2006 B-Tight became father of a daughter. [b]Use his alias [a=Beatight] when refering to production.[/b].


Комментарии о B-Tight: