Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Unit 21

Stanislav Vdovin

Также известно как: Unit21
Группа в интернете: http://unit21.bandcamp.com, http://stanislavvdovin.com

Дискография Unit 21:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Lain: We Care EP 2 audio iTunes 2004-05-14 Monotonik
2 Home Run 3 audio iTunes 2004-09-02 Cobalt Recordings
3 Lain 2 audio iTunes 2004-02-25 Ogredung
4 Intimate Clicker EP 4 audio iTunes 2006 Night Drive Music
5 If You Go Away 4 audio iTunes 2005-12-01 Leibniz
6 Ucomputer EP 4 audio iTunes 2006-02-13 Green Rat Records
7 September-October 4 audio iTunes 2006-05-16 Thinner
8 Kite 10 audio iTunes 2008-11-10 38.8
9 No Traces 8 audio iTunes 2009-01-00
10 No Traces / Dalshe 8 02 02 12 audio iTunes 2009-01-20
11 It Comes With Nothing 8 audio iTunes 2010-09-05 Occasion (2)
12 Fallen 4 audio iTunes 2010-11-15 Unit 21
13 Deep And Dark Theory 4 audio iTunes 2010-11-25 Unit 21
14 Forever Unknown 4 audio iTunes 2010-12-24 Unit 21
15 Clap It Up (My Hammies) 4 audio iTunes 2011-11-19 Unit 21
16 Suburbs And Borderlines 6 audio iTunes 2011-11-30 Unit 21
17 Asphalt 4 audio iTunes 2012-04-14 Unit 21
18 Allmine 3 audio iTunes 2012-06-19 Unit 21
19 Allmine 3 audio iTunes 2012-06-19 Unit 21
20 Dalshe 8 02 02 2 audio iTunes 2009 Infraction

Electronic artist born in Nizhny Novgorod, Russia. The main creative object for Unit 21 is to find a balance between unexpressed-by-words emotionality and delicate sound design, based on minimal structures of techno and ambient music.


Комментарии о Unit 21: