Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Bernard Xolotl

Также известно как: B. Xolotl, Baernard Zolotl, Bernard Zolotl, Xolotl
Группа в интернете: http://www.bernard-xolotl.com/

Дискография Bernard Xolotl:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Procession 5 audio iTunes 1993 Erdenklang
2 Procession 4 audio iTunes 1983 Nada Pulse
3 Journey To An Oracle 5 audio iTunes 1981 Fortuna Records
4 Prophecy 5 audio iTunes 1981 Fortuna Records
5 Return Of The Golden Mean 8 audio iTunes 1981 Fortuna Records
6 Prophecy 5 audio iTunes 1996 Spalax Music
7 Last Wave 6 audio iTunes 1996

French composer and multimedia artist, born in 1951. He was a disciple of Terry Riley and Pandit Pran Nath. From 1974 to 1993 he lived in California. After that time he returned to France. He married the painter Barbara Falconer(aka [a=Barbara Xolotl]) in 1975.


Комментарии о Bernard Xolotl: