Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Sam Shalabi

Osama Shalabi

Также известно как: Osama, Osama Shalabi, Sam, Shalabi, سام شلبي
Группа в интернете: http://www.shalabieffect.com/

Дискография Sam Shalabi:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Kristian, Shalabi, St-Onge 8 audio iTunes 2001-05-00 Alien8 Recordings
2 On Hashish 3 audio iTunes 2001-11-20 Alien8 Recordings
3 Overpass! A Melodrama 7 audio iTunes 2007-07-10 Alien8 Recordings
4 Osama 5 audio iTunes 2004 Alien8 Recordings
5 Eid 10 audio iTunes 2008-01-22 Alien8 Recordings
6 Circle Of Crosses 6 audio iTunes 2011
7 родина 4 audio iTunes 2013 Howl!
8 родина 4 audio iTunes 2013 Howl!
9 Luteness 4 audio iTunes 2000 Squint Fucker Press
10 الموسيقي للعرب 6 audio iTunes 2014 Majmua Music
11 Feldspar 7 audio iTunes 2014 Tour De Bras
12 Mindlessness 4 audio iTunes 2013 Los Discos Enfantasmes

Sam Shalabi is the most active player in Montreal's blossoming improv scene. Over the last couple of years has been documented on releases by Shalabi Effect, Detention, Molasses and A Silver Mt. Zion. Sam Shalabi has played or collaborated with the likes of Evan Parker, Alexandre St-Onge, David Kristian, Tim Berne, Charles Papasof and Frank Gratkowski among others.


Комментарии о Sam Shalabi: