Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Jim Gilstrap

James Earl Gilstrap

Также известно как: J. Gilstrap, James E. Gilstrap, James Gi, James Gilstrad, James Gilstrap, Jim Gillstrap, Jimmy Gillstrap, Jimmy Gilstrap, Jum Gilstrap
Группа в интернете: http://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Gilstrap, http://www.allmusic.com/artist/jim-gilstrap-mn0000848594/awards, http://www.soulwalking.co.uk/Jim%20Gilstrap.html, http://www.whosampled.com/Jim-Gilstrap/

Дискография Jim Gilstrap:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Love Talk 4 audio iTunes 1976 Roxbury Records
2 Swing Your Daddy 8 audio iTunes 1975 Roxbury Records
3 I'm On Fire 2 audio iTunes 1975 Chelsea Records
4 Swing Your Daddy 2 audio iTunes 1975 Chelsea Records
5 Swing Your Daddy 2 audio iTunes 1975 Chelsea Records
6 Swing Your Daddy 8 audio iTunes 1975 Chelsea Records
7 Love Talk 4 audio iTunes 1976 Roxbury Records
8 Move Me 2 audio iTunes 1976 Chelsea Records
9 House Of Strangers / Take Your Daddy For A Ride 2 audio iTunes 1975 Roxbury Records
10 Swing Your Daddy 2 audio iTunes 1989 BR Music
11 I'm On Fire 2 audio iTunes 1975 Roxbury Records
12 Swing Your Daddy 8 audio iTunes 1975 Chelsea Records
13 I'm On Fire 2 audio iTunes 1975 Roxbury Records
14 House Of Strangers 2 audio iTunes 1975 Chelsea Records
15 I'm On Fire 2 audio iTunes 1975 Roxbury Records
16 House Of Strangers / Take Your Daddy For A Ride 2 audio iTunes 1975 Chelsea Records
17 Move Me 2 audio iTunes 1976 Chelsea Records
18 Move Me 2 audio iTunes 1976 Roxbury Records
19 House Of Strangers 2 audio iTunes 1975 Roxbury Records
20 I'm On Fire 2 audio iTunes 1975 Chelsea Records
21 Love Talk 4 audio iTunes 1976 Roxbury Records
22 Swing Your Daddy 2 audio iTunes 1975 Roxbury Records
23 Swing Your Daddy & Love Talk 12 audio iTunes 1994 Sequel Records
24 Airport 2 audio iTunes Bell Records
25 Love Talk 4 audio iTunes 1976 Chelsea Records
26 Love Talk 2 audio iTunes 1976 Roxbury Records
27 Love Talk 4 audio iTunes 1976 Chelsea Records
28 Swing Your Daddy 12 audio iTunes 1989 Start Records (5)
29 Love Talk 4 audio iTunes 1976 Roxbury Records
30 Swing Your Daddy 2 audio iTunes 1975 Chelsea Records
31 Love Talk 4 audio iTunes 1976 Chelsea Records
32 Swing Your Daddy 4 audio iTunes 1975 Chelsea Records
33 Swing Your Daddy 2 audio iTunes 1975 Roxbury Records
34 Swing Your Daddy 8 audio iTunes 1975 Roxbury Records

American soul vocalist. Born 10 November 1946 in Pittsburg, Texas. Apart from having released two solo albums, he can be heard as a backing vocalist on numerous soul, pop and smooth jazz recordings.


Комментарии о Jim Gilstrap: