Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

G*Park

Marc Zeier

Также известно как: G # Park, G.Park, Gorki Park
Группа в интернете: http://www.tochnit-aleph.com/g-park/

Дискография G*Park:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Seismogramm 10 audio iTunes 1990 Schimpfluch
2 Yack Park 12 audio iTunes 1993 Zabriskie Point
3 Geopod 10 audio iTunes 1995 Zabriskie Point
4 One Hour As Bernel And Hofmann 3 audio iTunes 2005 Tochnit Aleph
5 Ko-Nü 11 audio iTunes 1987 Not On Label
6 Gorki Park 2 7 audio iTunes 1985 Not On Label
7 Untitled 12 audio iTunes 1984 Not On Label
8 One Hour As Bernel And Hofmann 3 audio iTunes 2005 Tochnit Aleph
9 Reuters 9 audio iTunes 2008-07-00 Tochnit Aleph
10 15 3 audio iTunes 2010-09-00 Rumpsti Pumsti (Edition)
11 23five Live Archive 3 audio iTunes 23five
12 Corpse 2 audio iTunes 2012-06-00 Banned Production
13 Sub 13 audio iTunes 2013-09-24 23five
14 911 3 audio iTunes 2012 Wanderbag

G*Park is the musique concrète project of Marc Zeier (b. 24.07.1954, Jersey City, USA, relocating to Switzerland, 1961). Active since the early 1980s, although not prolific with recorded work, Zeier has also worked in video and with installations.




Комментарии о G*Park: