Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Ether (3)

Francesco Bigazzi, Andrea Bracali

Члены группы Ether (3): Colossius
Группа в интернете: http://www.myspace.com/3ther

Дискография Ether (3):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Quasi Quasar 4 audio iTunes 2005 Persistencebit Records
2 AUB003 2 audio iTunes 2006-01-00 Audio Aubergine
3 Intimo Personelles 11 audio iTunes 2006 Mousike Lab
4 4.3.40.30 6 audio iTunes 2007-02-02 Homework Records
5 Child In Amb1ente 5 audio iTunes 2007 Grey Sparkle
6 Ecco: C 8 audio iTunes 2008 Not On Label (Ether (3) Self-released)
7 Prejanka 4 audio iTunes 2011-11-21 Lil Pitch

Ether are Andrea Bracali and Francesco Bigazzi. They have produced music for Betulla Records, AI Records, PersistenceBit, Mousikelab, and three EPs on two netlabels: “AUB003” and “Interferenzo” for Audioaubergine, and “4.3.40.30” for Homework Records. They live and work in Florence.


Комментарии о Ether (3):