Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Jaa9 & OnklP

Jonny Engdal Silseth & Pål Tøien

Также известно как: Jaa9 & Onkl P, Jaa9 Og Onkl P, Jaa9 Og OnklP, Onkl P & J9, Onkl P & Jaa9, Onkl-P & Jaa9, OnklP & Jaa9
Члены группы Jaa9 & OnklP: Jaa9, Onkl P
Группа в интернете: www.9P.no

Дискография Jaa9 & OnklP:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Kjendisparty 3 audio iTunes 2004-08-23 C+C Records
2 Sjåre Brymæ 16 audio iTunes 2004-09-27 C+C Records
3 Stank Ass Ho 2 4 audio iTunes 2004 C+C Records
4 Sellout! 12 audio iTunes 2009
5 Glir Forbi 3 audio iTunes 2009 Sony Music Entertainment Norway AS
6 Kjendisparty 3 audio iTunes C+C Records
7 Bondedramatikk 18 audio iTunes 2008 9P Records
8 Geir 7 audio iTunes 2011-06-24 Columbia
9 Lasse 6 audio iTunes 2011-01-10 Sony Music Entertainment Norway AS
10 Diskoteket Er Stengt 13 audio iTunes 2013-08-16 Knirckefritt
11 Diskoteket Er Stengt 13 audio iTunes 2013-10-16 Knirckefritt
12 Fredag 3 audio iTunes 2008-08-04 9P Records
13 Partysvenske 3 audio iTunes 2010-10-24 Columbia
14 Full Forvandling 3 audio iTunes 2013-04-25 Parlophone Music Norway
15 Karius & Baktus 3 audio iTunes 2012-11-08 Barneselskapet

Jonny (Jaa9) was born 1982 Pål (OnklP) was born 1984 The duo teamed together as members of the rap colaboration [a=Dirty Oppland] in 2001. After having released several mixtapes and one album in this group, Jaa9 & OnklP released their own single and album in the summer/autumn of 2004.


Комментарии о Jaa9 & OnklP: