Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

RAF (5)

Raffaele Riefoli

Также известно как: R.A.F, R.A.F., Raf, Raf Riefoli, Raff, Raff Riefoli, Ralph, Rip (Raf), S. Raf, S. Ralf, S.Ralf
Группа в интернете: http://www.raf.it/

Дискография RAF (5):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
2 Raff 9 audio iTunes 1984 Carrere
3 Self Control 2 audio iTunes 1984-04-01 Carrere
4 Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
5 Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
6 Hard 2 audio iTunes 1986 TELDEC
7 Change Your Mind 9 audio iTunes 1984 Carrere
8 Change Your Mind 3 audio iTunes 1984 Carrere
9 I Don't Want To Lose You 2 audio iTunes 1985 Carrere
10 Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
11 Change Your Mind 3 audio iTunes 1984 Carrere
12 Change Your Mind 2 audio iTunes 1984 Carrere
13 Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
14 Ti Pretendo 2 audio iTunes 1988 CGD
15 Change Your Mind 2 audio iTunes 1984-10-20 Carrere
16 Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
17 Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
18 Gente Di Mare 2 audio iTunes 1987
19 London Town (Club Version) 3 audio iTunes 1987-05-27 CGD
20 Change Your Mind 2 audio iTunes 1984 Carrere
21 Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
22 Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
23 Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
24 Change Your Mind 9 audio iTunes 1984 Carrere
25 Gente Di Mare 2 audio iTunes 1987 CGD
26 Sei La Più Bella Del Mondo (Fargetta Remix) 2 audio iTunes 1995 CGD
27 Senza Respiro 2 audio iTunes 1991 CGD
28 I Don't Wanna Loose You 2 audio iTunes 1985 Carrere
29 Self Control 11 audio iTunes 1988
30 Il Battito Animale 3 audio iTunes 1993 CGD
31 Self Control / Running Away 2 audio iTunes 1984
32 I Don't Want To Lose You 2 audio iTunes 1985 Carrere
33 I Don't Want To Lose You 2 audio iTunes 1985 Carrere
34 Gente Di Mare 4 audio iTunes 1987 BMG Ariola München GmbH
35 Il Battito Animale Remixed By Enzo Persueder 3 audio iTunes 1993 CGD
36 Self Control (Version Originale) 2 audio iTunes 1984 Carrere
37 Collezione Temporanea 17 audio iTunes 1996 CGD East West
38 Change Your Mind 9 audio iTunes 1984 Carrere
39 London Town 2 audio iTunes 1987 CGD
40 Il Battito Animale Remixed By Enzo Persuader 2 audio iTunes 1993 CGD
41 Infinito 3 audio iTunes 2001 CGD East West
42 Iperbole 10 audio iTunes 2001 CGD East West
43 Gente Di Mare 4 audio iTunes 1987 Zafiro
44 La Battaglia Del Sesso (Remix Dance) 2 audio iTunes 1989 CGD
45 Ti Pretendo 2 audio iTunes 1989 CGD
46 London Town 2 audio iTunes 1987 K-Tel International (Finland) Oy
47 Il Battito Animale 3 audio iTunes 1993 CGD
48 Change Your Mind 2 audio iTunes 1984 Not On Label
49 Change Your Mind 3 audio iTunes 1984 Carrere
50 Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
51 Change Your Mind 2 audio iTunes 1984 Carrere
52 Anche Tu 2 audio iTunes 1991
53 Dentro Ai Tuoi Occhi 3 audio iTunes 1995 EastWest
54 Ti Pretendo / Come Out Fighting 4 audio iTunes 1989 Rough Trade
55 Manifesto 9 audio iTunes 1995 CGD
56 Cannibali 10 audio iTunes 1993 CGD
57 Ouch! 11 audio iTunes 2004 CGD East West
58 Svegliarsi Un Anno Fa 8 audio iTunes 1988-05-16 CGD
59 Raf (En Español) 10 audio iTunes 1992 CGD
60 Raff 9 audio iTunes 1984 Carrere
61 Sogni... E' Tutto Quello Che C'é 11 audio iTunes 1991 CGD
62 Via 3 audio iTunes 2001 CGD East West
63 Change Your Mind 4 audio iTunes 1985 Carrere
64 Hard 2 audio iTunes 1986-05-13 Carrere
65 Cannibali 9 audio iTunes 1993 CGD
66 Ti Pretendo 2 audio iTunes 1989 WEA
67 Oggi Un Dio Non Ho 2 audio iTunes 1991 CGD
68 Svegliarsi Un Anno Fa 8 audio iTunes 1988 CGD
69 Malinverno 14 - 07 - 2007 6 audio iTunes 1997 CGD
70 Gente Di Mare 2 audio iTunes 1987 CGD
71 Svegliarsi Un Anno Fa / Non Bevo Più Tequila 2 audio iTunes 1988 CGD
72 Due (Due) / While My Guitar Gently Weeps 2 audio iTunes 1993
73 Il Battito Animale / Sweet Harmony 2 audio iTunes 1993
74 Cosa Resterà Degli Anni '80 / Io Come Farò 2 audio iTunes 1989 CGD
75 Sogni... E' Tutto Quello Che C'E' 11 audio iTunes 1991 CGD
76 Self Control 11 audio iTunes 1988 CGD
77 Self Control 11 audio iTunes 1988 CGD
78 Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
79 Self Control 4 audio iTunes 1984 Carrere
80 London Town 4 audio iTunes 1987 CGD
81 I Should Have Know Better / Change Your Mind 2 audio iTunes 1984
82 Cannibali 10 audio iTunes 1993 CGD
83 Oggi Sposi / Oggi Un Dio Non Ho 2 audio iTunes 1991
84 Passeggeri Distratti 9 audio iTunes 2007 Columbia
85 Self Control ( Part 1) 2 audio iTunes 1984 Carrere
86 Self Control 2 audio iTunes 1984 Edisom
87 La Prova 9 audio iTunes 1998 Eastwest
88 Due 6 audio iTunes 1993 CGD
89 Stai Con Me 3 audio iTunes 1993 CGD
90 Gente Di Mare 2 audio iTunes 1987 CGD
91 Le Ragioni Del Cuore 13 audio iTunes 2012-10-09 Sony Music
92 Inevitabile Follia 2 audio iTunes 1988 CGD
93 Change Your Mind 3 audio iTunes 1984 Carrere
94 Gente Di Mare 4 audio iTunes 1987 Carrere
95 Infinito (Remix) 3 audio iTunes 2001 EastWest
96 Via 3 audio iTunes 2001 CGD East West
97 Change Your Mind 9 audio iTunes 1984 Carrere
98 I Save The Day / Self Control 2 audio iTunes 1984 Carrere
99 Interminablemente 2 audio iTunes 1992 WEA
100 Passeggeri Distratti 9 audio iTunes 2006 Columbia
101 Tuttoraf Collezione Definitiva 32 audio iTunes 2005 Warner Strategic Marketing
102 My Only Change / I Don't Want To Lose You (Mix Version) 2 audio iTunes 1985
103 La Prova 9 audio iTunes 1998 CGD East West
104 Change Your Mind 9 audio iTunes 1984 Yeh Eum Records
105 Raf (En Español) 10 audio iTunes 1992 CGD
106 Change Your Mind 9 audio iTunes 1984 Music Hall
107 Change Your Mind 9 audio iTunes 1985 Music Hall
108 La Battaglia Del Sesso 3 audio iTunes 1989 CGD
109 Inevitabile Follia 2 audio iTunes 1988-08-21 Seven Seas
110 Sogni... É Tutto Quello Che C'é Live (VHS) 18 audio iTunes 1991 Warner Music Vision
111 Gente Di Mare 4 audio iTunes 1987 CGD
112 Sei La Più Bella Del Mondo (Fargetta Remix) 3 audio iTunes 1995 CGD
113 La Battaglia Del Sesso (Remix Dance) 4 audio iTunes 1989 CGD
114 Ti Pretendo 4 audio iTunes 1989 CGD
115 Ti Pretendo (Remix Dance) 3 audio iTunes 1989 CGD
116 Gente Di Mare 2 audio iTunes 1987 Zafiro
117 Inevitabile Follia / La Prima Stella Della Sera 2 audio iTunes 1988 CGD

Italian singer and songwriter, born 29 September 1959 in Margherita di Savoia, Italy. He is the author of the original version of "Self Control", very popular for the remake made by producers Robbie Buchanan and Harold Faltermeyer and singer Laura Branigan. The original composers are credited on her record for the original music, but not for the words (only the English translator is named). In Germany, during the 80s, the name was changed to RAFF, eluding the German RAF (Rote Armee Fraktion) terror cell.




Комментарии о RAF (5):