Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

100 Debija

Modris Skaistkalns & Agris Semēvics.

Также известно как: 100th Debut
Члены группы 100 Debija: Agris Semēvics, Modris Skaistkalns
Группа в интернете: http://home.parks.lv/100debija/

Дискография 100 Debija:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Ka Tev Iet 14 audio iTunes 1996-05-24 Microphone Records
2 Ka Tev Iet 14 audio iTunes 1996-05-24 Microphone Records
3 Uz Sapņiem 4 audio iTunes 1995 Microphone Records
4 Debijas Albums 10 audio iTunes 1994 Microphone Records
5 Uz Sapņiem 6 audio iTunes 1995 Microphone Records
6 Viss Notiek 11 audio iTunes 1995 Microphone Records

1993 - The group was born; 1994 - first album "Debijas Albums"; 1995 - single "Uz Sapņiem" and album "Viss Notiek", both mixed at EMI Studio in Stockholm; 1996 - second album "Kā Tev Iet" featuring national number one hit "Day By Day"; 1997 - song "Day By Day" included in Japanese dance music compilation "Dance Mania 5"; 1998 - [l=Microphone Records] and [l=Platforma Records] releases album "Kā Viņa Mani Mīl". Since then 100 Debija has been inactive.




Комментарии о 100 Debija: