Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Tonepushers

Ali Khan & Joe Silva

Также известно как: Tonepusher's
Члены группы Tonepushers: Ali Khan, Joe Silva
Группа в интернете: http://www.myspace.com/tonepushers

Дискография Tonepushers:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Flyin To Rio 4 audio iTunes 2004 Slush Recordings
2 Falling 3 audio iTunes 2005 Fifth Sun Recordings
3 Daydreamer 3 audio iTunes 2005-05-20 Fade Records
4 Daydreamer 2 audio iTunes 2005 Fade Records
5 Daydreamer 2 audio iTunes 2006-12-05 Fade Records
6 Daydreamer 2 audio iTunes 2006-12-05 Fade Records
7 Praxic EP 4 audio iTunes 2011-02-22 Thoughtless Music

Tonepushers is a collaboration between friends, Joe Silva and Ali Khan. Their sound brings together the best each has to offer from their varied experience with dj’ing, live performance and studio production.


Комментарии о Tonepushers: