Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Doe Maar

Также известно как: Foelsbent Doe Maar !
Члены группы Doe Maar: Anouk Strijbos, Bardot (5), Carel Copier, Ernst Jansz, Henny Vrienten, Jan Bogaerts, Jan Hendriks, Jan Pijnenburg, Joost Belinfante, Piet Dekker, René van Collem, Truus de Groot, Wim van Oevelen
Группа в интернете: http://www.doemaar.nl, http://www.doemaardeband.nl, http://en.wikipedia.org/wiki/Doe_Maar

Дискография Doe Maar:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Klaar 18 audio iTunes 2000-04-14 V2 Records
2 Alles 40 audio iTunes 1999 Arcade
3 Doris Day En Andere Stukken 12 audio iTunes 1982 Killroy
4 Doe De Dub 7 audio iTunes 1982
5 4US 12 audio iTunes 1983 Sky
6 Skunk 10 audio iTunes 1981 Killroy
7 Doe Maar 13 audio iTunes 1979-09-00
8 32 Jaar 2 audio iTunes 1981
9 Is Dit Alles 2 audio iTunes 1982
10 De Bom 3 audio iTunes 1982
11 De Collectie 60 audio iTunes 2000 Sky
12 De Beste 18 audio iTunes
13 1 Nacht Alleen 2 audio iTunes 1983
14 Pa 2 audio iTunes 1983
15 Skunk 10 audio iTunes 1990 Sky
16 Doris Day En Andere Stukken 12 audio iTunes 1990 Sky
17 4US 12 audio iTunes 1990 Sky
18 De Beste 18 audio iTunes 1991 Sky
19 Het Complete Hitoverzicht 28 audio iTunes 1994 Arcade
20 Doris Day 2 audio iTunes 1982
21 Hees Van Ahoy 29 audio iTunes 2000 V2 Records
22 Lijf Aan Lijf 26 audio iTunes 1991 Sky
23 De 5 Grootste Successen 5 audio iTunes 2000 Neckermann
24 Sinds 1 Dag Of 2 (32 Jaar) 2 audio iTunes 1991 Sky
25 5 Jaar Doe Maar - Het Complete Overzicht 13 audio iTunes 1984 Arcade Records (3)
26 Lijf Aan Lijf 25 audio iTunes 1983 Sky
27 Écht Alles 55 audio iTunes 2007 CNR Music
28 Hees Van Ahoy 37 audio iTunes 2000 V2 Records
29 Regen / Ik Zou Het Willen Doen 2 audio iTunes 1979
30 Smoorverliefd 2 audio iTunes 1981
31 Belle Hélène 2 audio iTunes 1984
32 Smoorverliefd 2 audio iTunes 1991 Sky
33 Doe Maar 14 audio iTunes 1990 Sky
34 Het Afscheidsconcert 21 audio iTunes 1995
35 Tijd Genoeg 2 audio iTunes 1996 D&K
36 Sinds 1 Dag Of 2 (32 Jaar) 2 audio iTunes 1999
37 Het Complete Hitoverzicht 28 audio iTunes 1994 Arcade
38 Doe Maar Is Bijna Klaar! 6 audio iTunes 2000 V2 Records
39 Als Niet Als 2 audio iTunes 2000 V2 Records
40 Bij Elkaar 4 audio iTunes 2000 V2 Records
41 Pa In Ahoy 2 audio iTunes 2000 V2 Records
42 Is Dit Alles 2 audio iTunes 1982 Killroy
43 Lijf Aan Lijf 26 audio iTunes 2000
44 Smoorverliefd 2 audio iTunes 1991 Sky
45 5 Jaar Doe Maar - Het Complete Overzicht 13 audio iTunes 1984 Arcade
46 Skunk 10 audio iTunes 2008-06-13
47 4US 12 audio iTunes 2008-06-13
48 Doris Day En Andere Stukken 12 audio iTunes 2008-06-13
49 De Singles 34 audio iTunes 2008
50 Skunk 10 audio iTunes 1982
51 Doe De Dub 7 audio iTunes 2008
52 Doris Day 2 audio iTunes 1982
53 Doe Maar 16 audio iTunes 2004 CNR Records
54 Skunk 10 audio iTunes 2008
55 Écht Alles 55 audio iTunes 2007 CNR Music
56 Belle Hélène 2 audio iTunes 1993 Sky
57 De Jonge Jaren Van Doe Maar - 50 Jaar Nederpop 24 audio iTunes 2008
58 De Beste 18 audio iTunes 1991 Sky
59 Live Afscheidsconcert 1984 17 audio iTunes 2012 Source 1 Media
60 De Doos Van Doe Maar 428 audio iTunes 2012-09-14
61 Lijf Aan Lijf 26 audio iTunes 2008 Foreign Media Music
62 Symphonica In Rosso 57 audio iTunes 2012-11-29 Universal Music
63 Het Afscheidsconcert 21 audio iTunes 1995
64 Liever Dan Lief 3 audio iTunes 2012-09-21 Topnotch
65 Belle Hélène 2 audio iTunes 2012 Universal Music
66 De Nederpop Hits Van Doe Maar 24 audio iTunes 2012 T2 Entertainment
67 Lijf Aan Lijf 26 audio iTunes 2008
68 Alles Gaat Voorbij 3 audio iTunes 2012-08-03
69 Het Afscheidsconcert 21 audio iTunes 1995
70 Hees Van Ahoy 37 audio iTunes 2000 V2 Records
71 Liever Dan Lief 3 audio iTunes 2012-09-21
72 Doe Maar Op Video 28 audio iTunes 1983 VID Films
73 4US 12 audio iTunes Sky
74 De Bom 3 audio iTunes 1982
75 De Bom 3 audio iTunes 1982
76 Sinds 1 Dag Of 2 (32 Jaar) 2 audio iTunes 1999
77 De Singles 34 audio iTunes 2009
78 Dit Is Alles 2 audio iTunes 2013 Living Colour Entertainment
79 De Bom 3 audio iTunes 1982
80 Skunk 10 audio iTunes Sky

Dutch pop/ska/reggae band. Doe Maar was formed in 1978 by Ernst Jansz and Piet Dekker. The band was active till April 1984. It had a short reunion in 1999-2000. In May 2012 Henny Vrienten quoted on a Dutch television program that Doe Maar works on a new studio-record. In the first half of the eighties up to its disbandment in 1984, Doe Maar's music and the looks of especially Vrienten and Jansz caused a popularity among young girls in particular, that could only be described as Beatlesque. The disrupting that this caused to the private lives of the band members was the main reason to decide to split up in 1984. Line-up: Joost Belinfante: bass, vocals ['80] Carel Copier: drums, vocals ['78-'81] Piet Dekker: bass ['78-'80] Jan Hendriks: guitar, vocals Ernst Jansz: keyboards, vocals Jan Pijnenburg: drums ['82->] René van Collem: drums ['81-'82] Henny Vrienten: bass, vocals ['80->]


Комментарии о Doe Maar: