Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

CMX

Cloaca Maxima

Также известно как: Raivo
Члены группы CMX: A. W. Yrjänä, Janne Halmkrona, Kimmo Suomalainen, Pekka Kanniainen, Timo Rasio, Tuomas Peippo
Группа в интернете: http://www.cmx.info/, http://www.myspace.com/cloacamaxima, http://en.wikipedia.org/wiki/CMX_%28band%29

Дискография CMX:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Musiikin Ystävälliset Kasvot + 5 6 audio iTunes 1998-05-00 Sad Vugum
2 Aurinko 12 audio iTunes 1992 Herodes
3 Aura 12 audio iTunes 1994-02-00 Herodes
4 Rautakantele 13 audio iTunes 1995 Herodes
5 Discopolis 11 audio iTunes 1996-11-00 Herodes
6 Vainajala 12 audio iTunes 1998-10-00 Herodes
7 Dinosaurus Stereophonicus 22 audio iTunes 2000 Herodes
8 Isohaara 11 audio iTunes 2002-08-02 Herodes
9 Cloaca Maxima 47 audio iTunes 1997 Herodes
10 Aion 11 audio iTunes 2003 Herodes
11 DVD 23 audio iTunes 2001 Herodes
12 Kolmikärki Gold 29 audio iTunes 2002 Bad Vugum
13 Kauneus Pettää 3 audio iTunes 2004-09-00 Herodes
14 Lepattajat 2 audio iTunes 2003-05-23 Herodes
15 Johannes Kastaja 6 audio iTunes 1987 P. Tuotanto
16 Jatkuu Niinkuin Sade 2 audio iTunes 2000-10-00 Herodes
17 Myrskyn Ratsut 2 audio iTunes 2000-08-00 Herodes
18 Minne Paha Haudattiin 4 audio iTunes 2002-10-00 Herodes
19 Pedot 12 audio iTunes 2005-11-02 Herodes
20 Pedot 12 audio iTunes 2005-11-02 Herodes
21 Veljeskunta Gold 23 audio iTunes 2002-12-00 Bad Vugum
22 Ruoste 2 audio iTunes 1994 Herodes
23 Kultanaamio 3 audio iTunes 1994-04-00 Herodes
24 Aamutähti 2 audio iTunes 1996 Herodes
25 Vallat Ja Väet / Riitti 2 audio iTunes 1997-01-00 Herodes
26 Nimetön / Seittemän Jeesusta 2 audio iTunes 1996 Herodes
27 Raivo 9 audio iTunes 1989 Bad Vugum
28 Tanssitauti 5 audio iTunes 1990 Bad Vugum
29 Musiikin Ystävälliset Kasvot 2 audio iTunes 1991 Bad Vugum
30 Talvikuningas 12 audio iTunes 2007-09-05 Herodes
31 Siivekäs 3 audio iTunes 1997-08-00 Herodes
32 Meidän Syntimme / Ei Tästä Maailmasta 2 audio iTunes 2001-02-00 Herodes
33 Iliman Pielet 2 audio iTunes 2001-01-00 Herodes
34 Vapaus Johtaa Kansaa 3 audio iTunes 2006-08-00 Herodes
35 Minun Sydämeni On Särkynyt 3 audio iTunes 2002 Herodes
36 Kolmikärki 14 audio iTunes 1990 Bad Vugum
37 Talvikuningas 12 audio iTunes 2008-01-09 Herodes
38 Ei Yksikään 2 audio iTunes 1998 Herodes
39 Aurinko 12 audio iTunes 1992 Herodes
40 Melankolia 2 audio iTunes 2003-10-00 Herodes
41 Palvelemaan Konetta 4 audio iTunes 2004-02-00 Herodes
42 Uusi Ihmiskunta 2 audio iTunes 2005-10-00 Herodes
43 Cloaca Maxima II 47 audio iTunes 2004-11-15 Herodes
44 Demot 1985-87 47 audio iTunes Not On Label (CMX)
45 Johannes Kastaja 6 audio iTunes 1987 P. Tuotanto
46 Iäti 22 audio iTunes 2010-09-29 Herodes
47 Manalainen 3 audio iTunes 1992 Herodes
48 Rautakantele 13 audio iTunes 1995-03-00 Herodes
49 Johannes Kastaja 6 audio iTunes 1993 P. Tuotanto
50 Auringon Kultainen Kaupunki 8 audio iTunes 2011-05-18 Herodes
51 Aurinko 12 audio iTunes 2010-06-09 Herodes
52 Rautakantele 13 audio iTunes 2010-06-09 Herodes
53 Surunmurhaaja 3 audio iTunes 1999 Herodes
54 Dinosaurus Stereophonicus 22 audio iTunes 2000 Herodes
55 Aurinko 12 audio iTunes 1992
56 Kivinen Kirja 4 audio iTunes 2008 Herodes
57 Kain 4 audio iTunes 2006 Herodes
58 Ainomieli '97 2 audio iTunes 1997-11-00 Herodes
59 Puuvertaus 4 audio iTunes 2001 Herodes
60 Kolmikärjen Veljeskunta 58 audio iTunes 2012-08-15 Svart Records
61 Kolmikärjen Veljeskunta 58 audio iTunes 2012-08-15 Svart Records
62 Seitsentahokas 10 audio iTunes 2013 Ratas Music Group
63 Seitsentahokas 10 audio iTunes 2013-02-22 Ratas Music Group
64 Rikkisuudeltu 3 audio iTunes 2013-01-25 Ratas Music Group
65 Kusimyrsky 3 audio iTunes 2012-11-30 Ratas Music Group
66 Seitsentahokas 10 audio iTunes 2013
67 Aurinko 26 audio iTunes 2012 Herodes
68 Johannes Kastaja 6 audio iTunes 1987 P. Tuotanto
69 Kusimyrsky 3 audio iTunes 2012 Ratas Music Group
70 Johannes Kastaja 6 audio iTunes 1987 P. Tuotanto
71 DVD 25 audio iTunes 2001 Herodes
72 Aura 12 audio iTunes 2009
73 Rautakantele 13 audio iTunes
74 Aion 11 audio iTunes Herodes
75 Aion 11 audio iTunes Herodes
76 Aura 28 audio iTunes 2014-10-17 Herodes

CMX (short for Cloaca Maxima) is a Finnish rock group consisting of A.W. Yrjänä (vocals, bass), Janne Halmkrona (guitar) and Timo Rasio (guitar). Starting as an English language hardcore punk band, CMX eventually moved to a bit more conventional style of rock, even though their music could be described as somewhat experimental (at least when compared to the other Finnish mainstream rock groups). Known for Yrjänä's folklore-esque lyrics, riped with references to religion, mythology, cultural anthropology, philosophy and arts; themes of CMX's songs are ranging from neoliberalism (concept they vigorously oppose), love, leap of faith, life and death to, as of late, futuristic imagery.


Комментарии о CMX: