Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Brujeria

Члены группы Brujeria: Adrian Erlandsson, Billy Gould, Dino Cazares, Emilio Marquez, Eric Boucher, Jeff Walker, Jesse Pintado, John Lepe, Marijuano Machete, Nicholas Barker, Pat Hoed, Pinche Peach, Pititis, Raymond Herrera, Shane Embury, Tony Laureano
Группа в интернете: http://www.brujeria.com, http://www.myspace.com/brujeria

Дискография Brujeria:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Matando Güeros 19 audio iTunes 1993 Roadrunner Records
2 ¡Demoniaco! 4 audio iTunes 1990 Nemesis Records (4)
3 "El Patron" 2 audio iTunes 1994 Alternative Tentacles
4 ¡Machetazos! 8 audio iTunes 1992 Alternative Tentacles
5 Raza Odiada 15 audio iTunes 1995 Roadrunner Records
6 Marijuana 5 audio iTunes 1998 Tee Pee Records
7 Brujerizmo 13 audio iTunes 2000 Roadrunner Records
8 Mextremist Hits 20 audio iTunes 2001 Kool Arrow Records
9 Matando Güeros 19 audio iTunes 1993 Roadrunner Records
10 Brujerizmo 13 audio iTunes 2000
11 Mextremist! Greatest Hits 25 audio iTunes 2002 Rock Express Records
12 Brujerizmo 13 audio iTunes 2000 Beat Generation Records
13 Marijuana 6 audio iTunes 1998 Chupacabra Discos
14 Brujerizmo 13 audio iTunes 2000 Beat Generation Records
15 Mextremist! Greatest Hits 20 audio iTunes 2002 Rock Express Records
16 Matando Güeros 19 audio iTunes 1993 Roadrunner Records
17 Brujerizmo 13 audio iTunes 2000 Kool Arrow Records
18 Raza Odiada 15 audio iTunes 2007
19 Brujerizmo 13 audio iTunes 2000
20 The Mexecutioner! The Best Of Brujeria 20 audio iTunes 2003
21 Mextremist Hits 25 audio iTunes Beat Generation
22 Matando Güeros 19 audio iTunes 1993 Roadrunner Records
23 Mextremist Hits 20 audio iTunes Beat Generation
24 "Se Busca" Singles Collection 14 audio iTunes Not On Label (Brujeria)
25 Raza Odiada 15 audio iTunes 1995 Roadrunner Records
26 ¡Demoniaco! 4 audio iTunes 1990 Nemesis Records (4)
27 Brujerizmo 13 audio iTunes 2000 Metal Mind Records
28 Benediction MP3 Collection 136 audio iTunes 2001 Digital Records (6)
29 Raza Odiada 15 audio iTunes 1995-09-21 Far East Metal Syndicate
30 Raza Odiada 15 audio iTunes Roadrunner Records
31 Raza Odiada 21 audio iTunes 1995 Roadrunner Records
32 Brujerizmo 25 audio iTunes 2000 Roadrunner Records (6)
33 Raza Odiada 15 audio iTunes 1995 Roadrunner Records
34 Matando Güeros 19 audio iTunes 1993 Roadrunner Records
35 Raza Odiada 15 audio iTunes 2013
36 Matando Güeros 19 audio iTunes 2001 Roadrunner Records (6)
37 Matando Güeros 19 audio iTunes Takt Music
38 Brujerizmo 13 audio iTunes 2000 Metal Mind Records
39 Raza Odiada 15 audio iTunes 1995 Roadrunner
40 Raza Odiada 15 audio iTunes 2001-11-21 Roadrunner Records
41 Raza Odiada 21 audio iTunes 1995 Roadrunner Records
42 Angel Chilango 3 audio iTunes 2014 Golazo Records
43 Matando Güeros 19 audio iTunes 1997 Roadrunner Records

The band name derives from the black magic used by some Mexican drug dealers to inspire fear in religious locals. The publicity surrounding the release of Matando Gueros painted a similar picture, alleging that the band were, in fact, seven psychotic Mexican drug barons, all Satanists, led by vocalist Juan Brujo, and featuring three bassists (Guero Sin Fe, Fantasma, Hongo) for a particularly heavy bottom end. The line-up was completed by Asesino on guitar, Grenudo on drums and the mysterious Jr Hozicon/Director Diabolico.


Комментарии о Brujeria: