Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Plebe Rude

Члены группы Plebe Rude: André X, Clemente Tadeu Nascimento, Gutje, Jander Bilaphra, Philippe Seabra, Txotxa
Группа в интернете: http://www.pleberude.com.br/, http://twitter.com/PlebeOficial, http://pt.wikipedia.org/wiki/Plebe_Rude

Дискография Plebe Rude:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Portfolio 31 audio iTunes 1997 EMI Music Brasil
2 O Concreto Já Rachou 7 audio iTunes 1985 EMI
3 Proteção 3 audio iTunes 1986
4 Este Ano 2 audio iTunes 1992 Natasha Produções E Discos Ltda
5 Plebe Rude 10 audio iTunes 1988 EMI
6 Mais Raiva Do Que Medo 11 audio iTunes 1993 Natasha Records
7 A Ida 2 audio iTunes 1987 EMI
8 R Ao Contrário 12 audio iTunes 2006 L&C Editora
9 Enquanto A Trégua Não Vem (Ao Vivo) 18 audio iTunes 2000 EMI
10 Brasília - Grandes Sucessos 14 audio iTunes 2012 EMI
11 Valor 2 audio iTunes 1988 EMI
12 A Serra 2 audio iTunes 1988 EMI
13 Plebe Rude 16 audio iTunes 1998 Copacabana Records
14 Plebe Rude 14 audio iTunes 2001 EMI

Plebe Rude is a Brazilian rock band formed in Brasilia. His themes point to the political uncertainty of the country since the death throes of dictatorship to the present and for the behavior of human beings in the midst of life's difficulties. The Plebe Rude came at a time when the police invaded the university to tap into students and teachers, where the censorship forbade songs and forbade his public execution. This area of popular music, not to mention the persecution of theater and the press. Members: [b]Vocals[/b] [a=Philippe Seabra] (1981-1994 and 1999-present) [a=Jander Bilaphra] (1981-1990 and 1999-2004) [a=Clemente Tadeu Nascimento] (2004-present) [b]Drums[/b] [a=Gutje] (1981-1992 and 1999-2002) [a=Txotxa] (2004-2011) Marcelo Capucci (2011-present) [b]Guitar[/b] [a=Philippe Seabra] (1981-1994 and 1999-present) [a=Jander Bilaphra] (1981-1990 and 1999-2004) [a=Clemente Tadeu Nascimento] (2004-present) [b]Bass[/b] [a=André X] (1981-present)


Комментарии о Plebe Rude: