Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Camera Silens

Члены группы Camera Silens: Benoît Destriau, Bruno Cornet, Eric Ferrer, François Borne (2), Gilles Bertin
Группа в интернете: https://www.facebook.com/pages/Camera-silens/373122482734271, http://fr.wikipedia.org/wiki/Camera_silens, http://euthanasie.records.free.fr/camera/Camerasilens.htm, http://www.rockmadeinfrance.com/encyclo/camera-silens/, http://nyarknyark.fr/spip.php?article11

Дискография Camera Silens:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Réalité 10 audio iTunes 1984 Not On Label (Camera Silens Self-released)
2 84/87 14 audio iTunes 1992 Sirène Productions
3 Rien Qu'en Trainant 6 audio iTunes 1987 Not On Label (Camera Silens Self-released)
4 Réalité 17 audio iTunes 2003-12-00 Euthanasie
5 Réalité 10 audio iTunes 2005-11-28 Les Troubadours Du Chaos
6 Rien Qu'en Trainant 12 audio iTunes 2003 Euthanasie
7 Réalité 10 audio iTunes 2010-02-15 Euthanasie
8 Réalité 10 audio iTunes 2012 Sydney Town
9 Réalité 10 audio iTunes 2012 Sydney Town

French punk rock/Oi! (with also some reggae and rhythm & blues influences) from Bordeaux formed in 1981/1982, stopped in 1988. Line up: 1981 : Gilles Bertin (bass, vocals) – Benoît Destriau (guitar) – Philippe Schneiberger (drums) 1983 : Benoît Destriau (guitar, vocals) – Eric Ferrer (bass) – Nicolas Mouriesse (drums) 1984 : Benoît Destriau (guitar) – Gilles Bertin (vocals) – Eric Ferrer (bass) – Bruno Cornet (drums) 1986 : Benoît Destriau (guitar, vocals) – Eric Ferrer (bass) – Bruno Cornet (drums) – François Borne (saxophone)


Комментарии о Camera Silens: