Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

E-Mantra

Emmanuel Carpus

Группа в интернете: http://soundcloud.com/e-mantra, http://www.facebook.com/pages/E-Mantra/253276384737611, http://www.myspace.com/emantramusic, http://www.mushroom-magazine.com/e-mantra-2/, http://www.dimensionalrecords.com/artists/20-e-mantra.html, https://suntriprecords.com/artist/name/E-Mantra/

Дискография E-Mantra:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Signals 3 audio iTunes 2008-10-24 Ultiva Records
2 Arcana 8 audio iTunes 2009-12-00 Suntrip Records
3 Visions From The Past 9 audio iTunes 2011-03-23 Altar Records
4 Astrograms 8 audio iTunes 2011-03-03
5 Pathfinder 10 audio iTunes 2011-11-11 Suntrip Records
6 Signals 3 audio iTunes 2008-10-24 Ultiva Records
7 Silence 11 audio iTunes 2012-06-20 Altar Records
8 Silence 11 audio iTunes 2012-06-20 Altar Records
9 The Hermit's Sanctuary 10 audio iTunes 2013-04-20 Altar Records
10 The Hermit's Sanctuary 10 audio iTunes 2013-04-20 Altar Records
11 The Hermit's Sanctuary 10 audio iTunes 2013-04-20 Altar Records
12 Nemesis 9 audio iTunes 2014-01-27 Suntrip Records
13 Arcana 8 audio iTunes 2014-02-24 Suntrip Records

Goa trance, downtempo and ambient project, based in Romania, started in 2000. His uptempo music can be described as "deep and melodic goa trance full of deep spirals". [b]Contact info:[/b] e_mantra@hotmail.com


Комментарии о E-Mantra: