Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Thomas Kaye

Thomas Jefferson Kaye

Также известно как: Day, Kay, Kaye, T. Kaye, T. Kay, T. Kaye, T.J. Kaye, T.J.K., Thom Jefferson Kaye, Thomas Jefferson Kaye, Tom Kaye, Tommie Kaye, Tommv Kaye, Tommy Kaye

Дискография Thomas Kaye:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 First Grade 10 audio iTunes 1974 Dunhill
2 Not Alone 14 audio iTunes 1992 Hudson Canyon Records
3 Thomas Jefferson Kaye 9 audio iTunes 1973 Dunhill
4 Thomas Jefferson Kaye 9 audio iTunes 1973 ABC/Dunhill Records
5 The Door Is Still Open 2 audio iTunes 1973 Dunhill
6 First Grade 10 audio iTunes 1974 Probe
7 First Grade 10 audio iTunes 1974 ABC Records
8 Thomas Jefferson Kaye 9 audio iTunes 1973 Probe
9 First Grade 10 audio iTunes 1974 ABC/Dunhill Records

Born in 1940 as Thomas Jefferson Kontos but changed to Thomas Jefferson Kaye at a young age. Died in september 1994. Prolific US songwriter, with 185 work titles registered on BMI. Also a producer and guitarist.




Комментарии о Thomas Kaye: