Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Noiseworks

Также известно как: Noise Works
Члены группы Noiseworks: Jon Stevens, Justin Stanley, Kevin Nicol, Paul Gray, Scott Aplin, Steve Balbi, Stuart Fraser

Дискография Noiseworks:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Noiseworks 10 audio iTunes 1987 CBS
2 Take Me Back 2 audio iTunes 1987-04-13 CBS
3 R.I.P. (Millie) 2 audio iTunes 1991 Epic
4 No Lies 2 audio iTunes 1986 CBS
5 No Lies 2 audio iTunes 1987 Epic
6 Take You Higher (Soulpower Mixes) 4 audio iTunes 1991 Epic
7 Touch 11 audio iTunes 1988 Columbia
8 Touch 2 audio iTunes 1988
9 Touch 11 audio iTunes 1988 Epic
10 Take You Higher (Soulpower Mixes) 4 audio iTunes 1991 CBS Records Australia
11 Love Somebody 3 audio iTunes 1987 CBS
12 No Lies 2 audio iTunes 1986 CBS Records Australia
13 Noiseworks 10 audio iTunes 1987 Epic
14 Noiseworks 10 audio iTunes 1987
15 Noiseworks 10 audio iTunes 1987 Epic
16 No Lies 2 audio iTunes 1986
17 Touch 4 audio iTunes 1989 Epic
18 Simple Man 4 audio iTunes 1989 Epic
19 R.I.P. (Millie) 3 audio iTunes 1991 Epic
20 Touch 2 audio iTunes 1989 Epic
21 Noiseworks 10 audio iTunes 1987 Epic
22 Touch 11 audio iTunes 1988
23 Love Versus Money 12 audio iTunes 1991
24 R.I.P. (Millie) 4 audio iTunes 1991 Epic
25 Simple Man 3 audio iTunes 1989 Epic
26 Touch 11 audio iTunes 1988 CBS
27 Love Versus Money 12 audio iTunes 1991 Columbia
28 Touch 11 audio iTunes 1988 CBS
29 Greatest Hits 15 audio iTunes 1992
30 The Essential 19 audio iTunes 2007-04-07
31 Touch 2 audio iTunes 1988 Columbia
32 Noiseworks 10 audio iTunes 1987
33 Greatest Hits 15 audio iTunes 1992 SMV Enterprises
34 Take Me Back 4 audio iTunes 1987 CBS
35 Take Me Back 2 audio iTunes 1987 Columbia
36 Touch 11 audio iTunes 1988 Epic
37 Simple Man 3 audio iTunes 1989 Epic
38 No Lies 2 audio iTunes 1986 Epic
39 Welcome To The World 2 audio iTunes 1987-11-13 CBS
40 Noiseworks 10 audio iTunes 1987 CBS
41 Simple Man 4 audio iTunes 1989 CBS
42 Touch 2 audio iTunes 1988 CBS
43 In My Youth 2 audio iTunes 1989 CBS
44 In My Youth 4 audio iTunes 1989 Epic
45 Voice Of Reason 4 audio iTunes 1989-01-20 CBS
46 Freedom 4 audio iTunes 1990 CBS
47 Freedom 4 audio iTunes 1990-05-11 CBS
48 Freedom 4 audio iTunes 1990 CBS
49 Touch 4 audio iTunes 1988 CBS
50 Miles & Miles 4 audio iTunes 1990-10-19 CBS
51 Miles & Miles 4 audio iTunes 1990-10-19 CBS
52 Love Somebody 4 audio iTunes 1987-07-31 CBS
53 Hot Chilli Woman 4 audio iTunes 1991-06-14 Columbia
54 Take You Higher 4 audio iTunes 1992-02-07 Columbia
55 Touch 11 audio iTunes 1988 Columbia
56 Burning Feeling 2 audio iTunes 1987 CBS
57 Love Versus Money 12 audio iTunes 1991 Columbia
58 Touch 4 audio iTunes 1988 Epic
59 Touch 4 audio iTunes 1989 Epic
60 Love Versus Money 12 audio iTunes 1991
61 No Lies 2 audio iTunes 1987 Columbia
62 Take Me Back 3 audio iTunes 1987 Epic
63 Touch 4 audio iTunes 1989 Epic
64 Love Versus Money 12 audio iTunes 1991
65 Noiseworks 10 audio iTunes 1988 Columbia
66 Noiseworks / Touch 21 audio iTunes 2001 Columbia
67 Simple Man 3 audio iTunes 1989 Epic
68 Simple Man 4 audio iTunes 1989 Epic
69 Simple Man 2 audio iTunes 1988 Epic
70 In My Youth 2 audio iTunes 1989 CBS
71 Take Me Back 2 audio iTunes 1987 CBS
72 R.I.P. (Millie) 2 audio iTunes 1991 Epic
73 Touch 11 audio iTunes 1988 Epic
74 Noiseworks 10 audio iTunes 1987
75 Take Me Back 2 audio iTunes 1987 CBS
76 Simple Man 2 audio iTunes 1988 Epic
77 Noiseworks 10 audio iTunes 1987 CBS
78 Let It Be (Live) 2 audio iTunes 1992 Columbia

Noiseworks is an Australian rock band formed in Sydney in 1986 with bass guitarist Steve Balbi, guitarist Stuart Fraser, drummer Kevin Nicol, keyboardist Justin Stanley and lead vocalist Jon Stevens. They had four Australian Top 10 albums, [r1819368] (No. 6, 1987), [r2840232] (No. 5, 1988), [r2840222] (No. 1, 1991) and [r2840356] (No. 4, 1992). They disbanded in 1992 but reformed for reunion tours in 1999, 2004, 2007–2008 and 2011. They are set to release their fourth studio album in 2012. Current Members: * Jon Stevens - Vocals * Stuart Fraser - Guitar * Steve Balbi - Bass * Kevin Nicol - Drums * Paul Gray - Keys


Комментарии о Noiseworks: