Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

SBB

Также известно как: Grupa SBB, S. B. B., Zespół SBB
Члены группы SBB: Apostolis Antymos, Jan Błędowski, Józef Skrzek, Jerzy Piotrowski, Paul Wertico, Sławomir Piwowar
Группа в интернете: http://www.sbb-band.pl

Дискография SBB:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Ze Słowem Biegnę Do Ciebie 2 audio iTunes 1977 Polskie Nagrania Muza
2 SBB 11 audio iTunes 1978 AMIGA
3 SBB 2 audio iTunes 1978 Supraphon
4 Follow My Dream 2 audio iTunes 1978 Spiegelei
5 Pamięć (3) 3 audio iTunes 1976 Polskie Nagrania Muza
6 Welcome 7 audio iTunes 1979 Wifon
7 Memento Z Banalnym Tryptykiem 4 audio iTunes 1981 Polskie Nagrania Muza
8 SBB 2 audio iTunes Polskie Nagrania Muza
9 Nowy Horyzont 5 audio iTunes 1975 Polskie Nagrania Muza
10 Welcome 7 audio iTunes 1979 Spiegelei
11 Nastroje 11 audio iTunes 2002 Green Tree Records
12 1 6 audio iTunes 1997 Polskie Nagrania Muza
13 2&3 10 audio iTunes 1997 Polskie Nagrania Muza
14 SBB 2 audio iTunes 2004 Polskie Nagrania Muza
15 Reko-Reko 2 audio iTunes 1978 Tonpress
16 Iron Curtain 11 audio iTunes 2009 Metal Mind Productions
17 Live In 1979 23 audio iTunes 2006 Metal Mind Productions
18 Welcome 15 audio iTunes 2005 Metal Mind Productions
19 Szczęśliwi Z Miasta "N" 2 audio iTunes 1979 Tonpress
20 Ze Słowem Biegnę Do Ciebie 4 audio iTunes 2006 Metal Mind Productions
21 SBB 8 audio iTunes 2008 Metal Mind Productions
22 Nowy Horyzont 10 audio iTunes 2006 Metal Mind Productions
23 SBB (4) 2 audio iTunes
24 Memento Z Banalnym Tryptykiem 6 audio iTunes 2005 Metal Mind Productions
25 Wołanie O Brzęk Szkła 7 audio iTunes 2008 Metal Mind Productions
26 Welcome 7 audio iTunes 1997 Koch International
27 Nastroje 11 audio iTunes 2002
28 SBB 16 audio iTunes 2012-03-19 Metal Mind Productions
29 Behind The Iron Curtain 14 audio iTunes 2009-05-18 Metal Mind Productions
30 Follow My Dream 12 audio iTunes 2005 Metal Mind Productions
31 Follow My Dream 10 audio iTunes 1991
32 SBB 2 audio iTunes 1974 Polskie Nagrania Muza
33 SBB 5 audio iTunes 2003 Supraphon
34 Welcome 7 audio iTunes 1991 Lion Records Poland
35 SBB 2 audio iTunes 1979 Supraphon
36 SBB 2 audio iTunes 1974 Polskie Nagrania Muza
37 Pamięć (3) 3 audio iTunes 1976 Polskie Nagrania Muza
38 Ze Słowem Biegnę Do Ciebie 2 audio iTunes 1977 Polskie Nagrania Muza
39 Welcome 7 audio iTunes 1979 Wifon
40 SBB 11 audio iTunes 1978 AMIGA
41 SBB 2 audio iTunes 1984 Supraphon
42 Nowy Horyzont 5 audio iTunes 1975 Polskie Nagrania Muza
43 Nastroje 15 audio iTunes 2008 2000 FruitGum Corp.
44 Nowy Horyzont 5 audio iTunes 1975 Polskie Nagrania Muza
45 Ze Słowem Biegnę Do Ciebie 2 audio iTunes Polskie Nagrania Muza
46 Opole 75 2 audio iTunes 1975 Tonpress
47 Skrzek • SBB • Preisner 7 audio iTunes 2012-10-00 Sony Music Entertainment (Poland)
48 Jazz Nad Odrą 1975 11 audio iTunes 2013-06-22 GAD Records (2)
49 SBB 2 audio iTunes 1984 Supraphon
50 SBB 2 audio iTunes 1980 Supraphon
51 Memento Z Banalnym Tryptykiem 4 audio iTunes 1981 Polskie Nagrania Muza
52 SBB 6 audio iTunes Polskie Nagrania Muza
53 Nowy Horyzont 5 audio iTunes 1975 Polskie Nagrania Muza
54 SBB 2 audio iTunes 1983 Supraphon
55 Bitwy Na Obrazach / Ucisk V Dolku 2 audio iTunes 1977 Supraphon
56 Pamięć 3 audio iTunes 2005
57 Na Pierwszy Ogień 2 audio iTunes Polskie Nagrania Muza
58 Follow My Dream 14 audio iTunes 2006 Metal Mind Productions
59 New Century 17 audio iTunes 2005-09-19 Metal Mind Productions
60 SBB 6 audio iTunes 1997 Polskie Nagrania Muza
61 2 & 3 10 audio iTunes 1997 Polskie Nagrania Muza
62 Nowy Horyzont 5 audio iTunes 2014-04-25 Belle Antique
63 Pamięć 5 audio iTunes 2014-04-25 Belle Antique
64 Ze Słowem Biegnę Do Ciebie 3 audio iTunes 2014-04-25 Belle Antique
65 Wołanie O Brzęk Szkła 5 audio iTunes 2014-04-25 Belle Antique
66 Welcome 11 audio iTunes 2014-04-25 Belle Antique
67 Behind The Iron Curtain 34 audio iTunes 2009-05-18
68 Welcome 7 audio iTunes 1979 Wifon
69 Welcome 7 audio iTunes Wifon
70 Pamięć (3) 4 audio iTunes 1976 Polskie Nagrania Muza
71 Memento Z Banalnym Tryptykiem 4 audio iTunes 1981 Polskie Nagrania Muza
72 (4) Ze Słowem Biegnę Do Ciebie 2 audio iTunes 1997 Polskie Nagrania Muza
73 (5) Memento Z Banalnym Tryptykiem 4 audio iTunes 1998 Polskie Nagrania Muza
74 Nowy Horyzont 5 audio iTunes 1975 Polskie Nagrania Muza
75 Wzejdę Polnym Makiem / Jesteś Spóźnionym Deszczem 4 audio iTunes 1978 Tonpress
76 Zostało We Mnie 4 audio iTunes 1974 Agencja Wydawnicza RSW
77 Pamięć (3) 3 audio iTunes Polskie Nagrania Muza

SBB is acclaimed as the best Polish rock band of the past 45 years. "The three musicians that revolutionized Polish rock", "Beyond doubt the most prominent representatives of progressive rock in Poland": it is only a mere sample of the way the band has been referred to. A complete list of references and opinions would be far too long to quote. Yet apart from the groups formidable and praiseworthy history one must not forget that SBB is in the first place an active band, far from being dormant, regularly giving live performances and shunning to choose a soft option as far as music is concerned. Invariably Seeking, Breaking and Building.


Комментарии о SBB: