Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Harmonium

Члены группы Harmonium: Louis Valois, Michel Normandeau, Pierre Daigneault, Serge Fiori, Serge Locat

Дискография Harmonium:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 L'Heptade 10 audio iTunes 1976 CBS
2 Harmonium 9 audio iTunes 1974
3 Les Cinq Saisons 5 audio iTunes 1975
4 Harmonium 9 audio iTunes Polydor
5 Les Cinq Saisons 5 audio iTunes Polydor
6 L'Heptade 22 audio iTunes 1976 CBS
7 Les Cinq Saisons 5 audio iTunes 1977
8 Harmonium 8 audio iTunes Polydor
9 Harmonium 9 audio iTunes 1997 Polydor
10 L'Heptade 20 audio iTunes 1976 CBS
11 En Tournee 9 audio iTunes 1980 CBS
12 Les Cinq Saisons 5 audio iTunes 1991 Polydor
13 Harmonium 9 audio iTunes Polydor
14 L'Heptade 10 audio iTunes 2007
15 Les Cinq Saisons 5 audio iTunes 1977 Gamma
16 Harmonium 9 audio iTunes 1974
17 Les Cinq Saisons 5 audio iTunes
18 Les Cinq Saisons 5 audio iTunes
19 Les Cinq Saisons 5 audio iTunes 2010
20 L'Heptade 10 audio iTunes 1976 CBS
21 Harmonium 9 audio iTunes 1975 Atlantic
22 Les Cinq Saisons 5 audio iTunes 1975
23 Harmonium 8 audio iTunes 1974
24 Les Cinq Saisons 10 audio iTunes 1975 Celebration
25 Les Cinq Saisons 5 audio iTunes 1975 Gamma
26 Les Cinq Saisons 5 audio iTunes
27 Harmonium 9 audio iTunes Polydor
28 Dixie / En Pleine Face 2 audio iTunes 1975 Celebration
29 En Tournee 9 audio iTunes 1980
30 En Tournée 8 audio iTunes Zone3
31 Les Cinq Saisons 5 audio iTunes 2014-04-22 Polydor
32 Harmonium 8 audio iTunes 2014-04-22 Polydor

French-Canadian group from Quebec which started as a folk band, but quickly morphed into a progressive and symphonic rock band. Harmonium was hugely popular in Quebec towards the end of the 1970s.


Комментарии о Harmonium: