Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Luiz Henrique

Luiz Henrique Rosa

Также известно как: Henrique, L. Henrique, Luis Henrique, Luiz Hendrique
Группа в интернете: http://www.luizhenrique.org/biografia.htm

Дискография Luiz Henrique:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Popcorn 11 audio iTunes 1968 Verve Records
2 Barra Limpa 11 audio iTunes 1967 Verve Records
3 Mas Que Nada / Vivo Sonhando 2 audio iTunes Verve Records
4 Bobby / Billy / Brasil 11 audio iTunes 1968 Verve Records
5 Laia Ladaia (Lye-Uh Li-Dye-Uh) 2 audio iTunes 1966 Fontana
6 Popcorn 11 audio iTunes 1968 Verve Records
7 Barra Limpa 11 audio iTunes 1967 Verve Records
8 Popcorn 11 audio iTunes 1968 Verve Records
9 Barra Limpa 11 audio iTunes 1998-04-15 Verve Records
10 Barra Limpa 11 audio iTunes 1967 Verve Records
11 Finding A New Friend 12 audio iTunes 1966 Fontana
12 Barra Limpa 11 audio iTunes 1969 Verve Records
13 Mas Que Nada / Vivo Soñando 2 audio iTunes 1967 Verve Records
14 Mestiço 7 audio iTunes 1976 Itagra
15 Mestiço (Bonus Tracks) 11 audio iTunes 2003 Itagra
16 Popcorn 11 audio iTunes 1968 Verve Records
17 Popcorn 11 audio iTunes 1968 Verve Records
18 Popcorn 11 audio iTunes 1969 Verve Records

Brazilian composer, acoustic guitarist, and singer. Born on November 25, 1938 in Tubarão, Santa Catarina; died July 9, 1985 in Florianópolis, Brazil. From 1965 to 1975, he lived in the USA, working with such artists as Oscar Brown Jr., Bobby Hackett and fellow Brazilian expatriates Sivuca and Dom Um Romao.


Комментарии о Luiz Henrique: