Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Blackmail (2)

Члены группы Blackmail (2): Aydo Abay, Carlos Ebelhäuser, Kurt Ebelhäuser, Mario Matthias
Группа в интернете: http://www.blackmail-music.com, http://www.blackmail.de, http://en.wikipedia.org/wiki/Blackmail_(band), http://www.myspace.com/thisisblackmail, https://www.facebook.com/thisisblackmail

Дискография Blackmail (2):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Aerial View 12 audio iTunes 2006-01-13 City Slang
2 Aerial View 12 audio iTunes 2006-01-13 City Slang
3 Science Fiction 12 audio iTunes 1998 bluNoise
4 Aerial View 12 audio iTunes 2006-01-00 City Slang
5 Friend Or Foe? 11 audio iTunes 2003 Wea Records
6 Bliss, Please 16 audio iTunes 2001 Speicherstadt
7 Blackmail 11 audio iTunes 1997 bluNoise
8 Tempo Tempo 12 audio iTunes 2008 City Slang
9 Do Robots Dream Of Electric Sheep ? 16 audio iTunes 2000 Nois-O-Lution
10 Friend Or Foe? 11 audio iTunes 2003-05-26 WEA Records
11 Science Fiction 12 audio iTunes 1999-01-29
12 Foe 2 audio iTunes 2003 WEA Records
13 Tempo Tempo 14 audio iTunes 2008 City Slang
14 Foe 5 audio iTunes 2003 WEA Records
15 Blackmail 9 audio iTunes 2001 RAKETEmusik
16 Aerial View 11 audio iTunes 2006-01-13 City Slang
17 Tempo Tempo 12 audio iTunes 2008 City Slang
18 Never Forever 3 audio iTunes 2006-01-13 City Slang
19 It Could Be Yours 4 audio iTunes 2003 WEA Records
20 Friend Or Foe? 11 audio iTunes 2003-05-26 WEA Records
21 A Reptile For The Saint 4 audio iTunes 2001 Speicherstadt
22 The Light Of The Son Is The Son Of The Light 3 audio iTunes 2002-05-13 WEA
23 Friend Or Foe? 14 audio iTunes 2004 Imperial Records (13)
24 It Could Be Yours 3 audio iTunes 2003 WEA Records
25 Friend Or Foe? 3 Tracks From 3 audio iTunes 2003 WEA Records
26 Anima Now! 16 audio iTunes 2011 Soulfood (2)
27 Same Sane 4 audio iTunes 2001 Speicherstadt
28 II 10 audio iTunes 2013-02-22 Unter Schafen
29 Deborah 2 audio iTunes Not On Label
30 II 10 audio iTunes 2013-04-00 Unter Schafen
31 Anima Now! 13 audio iTunes 2011 Soulfood (2)
32 Nostra 3 audio iTunes 1998 bluNoise
33 Ken I Die 4 audio iTunes 2001 Wea Records Germany
34 II 10 audio iTunes 2013-02-22 Unter Schafen
35 Tempo Tempo 11 audio iTunes 2008 City Slang
36 Moonpigs 3 audio iTunes City Slang
37 Blackmail 14 audio iTunes 2008 Mate In Germany

Blackmail is a German indie band, founded in 1994 by Aydo Abay, Kurt Ebelhäuser, Carlos Ebelhäuser and Mario Matthias. Frontman Aydo Abay left in 2008 and was replaced in 2010 by Mathias Reetz. Members: Kurt Ebelhäuser: guitar Carlos Ebelhäuser: bass Mario Matthias: drums Mathias Reetz: vocals Past members: Aydo Abay: vocals (1994-2008)


Комментарии о Blackmail (2):