Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Birdie (2)

Birdie

Члены группы Birdie (2): Debsey Wykes, Jon Chandler, Paul Kelly

Дискография Birdie (2):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Some Dusty 10 audio iTunes 1999 iT Records (UK) (2)
2 Triple Echo 12 audio iTunes 2001 Apricot Records (2)
3 Triple Echo 12 audio iTunes 2001-10-22 iT Records (UK) (2)
4 Folk Singer 2 audio iTunes 1999 iT Records (UK) (2)
5 Let Her Go 2 audio iTunes 1999 iT Records (UK) (2)
6 Such A Sound 2 audio iTunes 2000 iT Records (UK) (2)
7 Such A Sound 3 audio iTunes 2000 iT Records (UK) (2)
8 Sidewalk 2 audio iTunes 2001 iT Records (UK) (2)
9 Sidewalk 3 audio iTunes 2001 iT Records (UK) (2)
10 Some Dusty 10 audio iTunes 1999 iT Records (UK) (2)
11 Four Song Sampler 4 audio iTunes 1999 iT Records (UK) (2)
12 Such A Sound Sampler 6 audio iTunes 2000 Minty Fresh Japan
13 Triple Echo 13 audio iTunes 2001-03-17 Rock Records (Japan) Co. Ltd.
14 Triple Echo 12 audio iTunes 2001-10-22 iT Records (UK) (2)
15 Some Dusty 12 audio iTunes 2000 Kindercore Records
16 Some Dusty 11 audio iTunes 2000 Elefant Records
17 Such A Sound 3 audio iTunes 2000 iT Records (UK) (2)
18 Triple Echo - Album Sampler 4 audio iTunes 2001 iT Records (UK) (2)
19 Split E.P. 4 audio iTunes 2001

Deborah Wykes and Paul Kelly met whilst taking sabbaticals as members of St. Etienne's band in 1994. Both had been writing their own songs and discovering a mutual love of The Shangri-Las and Love's "Forever Changes", formed their own band, BIRDIE.


Комментарии о Birdie (2):