Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Zazie

Isabelle de Truchis de Varennes

Также известно как: Zazie De Truchis
Группа в интернете: http://www.zazieonline.com, http://madeinweb.free.fr

Дискография Zazie:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Cyberlive 4 audio iTunes 1999 Mercury
2 Zen 14 audio iTunes 1996 Mercury
3 A Ma Place 2 audio iTunes 2001 Mercury
4 The Mighty Bop Remixe Zazie 4 audio iTunes 1996 Mercury
5 La Zizanie 13 audio iTunes 2001 Mercury
6 Totem 30 audio iTunes 2007-12-10 Mercury
7 Rodéo 30 audio iTunes 2004 Mercury
8 Made In Love 12 audio iTunes 1998-05-11 Mercury
9 Je, Tu, Ils + Made In Love 28 audio iTunes 2009-07-22 Mercury
10 Excuse Moi 3 audio iTunes 2004 Mercury
11 Rodéo 12 audio iTunes 2009-09-09 Mercury
12 Totem 13 audio iTunes 2009-09-09 Mercury
13 Rodéo 12 audio iTunes 2004
14 Zest Of. 32 audio iTunes 2008-11-17
15 Za7ie - Avant L'Amour 4 audio iTunes 2010-06-07 Mercury
16 Zen 13 audio iTunes 1995 Mercury
17 Totem 13 audio iTunes 2009 Mercury
18 Za7ie - 07/49 8 audio iTunes 2010-09-10 Mercury
19 Za7ie 14 audio iTunes 2010-09-20 Mercury
20 Za7ie 17 audio iTunes 2010-09-20 Mercury
21 Za7ie 14 audio iTunes 2010-09-20 Mercury
22 Zest Of. 36 audio iTunes 2009 Mercury
23 Cyber Live 4 audio iTunes Universal
24 Zen 13 audio iTunes 1995
25 Za7ie 56 audio iTunes 2010-11-29 Mercury
26 Za7ie - 49/49 104 audio iTunes 2010-11-29 Mercury
27 Za7ie - 49/49 56 audio iTunes 2010-11-29 Mercury
28 La Dolce Vita 2 audio iTunes 2006 Mercury
29 La Zizanie 13 audio iTunes 2001 Mercury
30 Zen 13 audio iTunes 1995
31 Zest Of. 36 audio iTunes 2008-11-17 Mercury
32 Avant L'Amour 3 audio iTunes 2010 Mercury
33 Rodéo 13 audio iTunes 2004 Mercury
34 Za7ie 14 audio iTunes 2010 Mercury
35 Rodéo. Tour. 16 audio iTunes 2009 Mercury
36 Je, Tu, Ils + Made In Love 28 audio iTunes 2012-07-00 Mercury
37 Rodéo / Totem 27 audio iTunes 2012-09-00 Mercury
38 Rodéo / Totem / Za7ie 42 audio iTunes 2012-09-00 Mercury
39 Chez Agip, Faites Le Plein De Musique Volume 2 2 audio iTunes PolyGram Projets Spéciaux
40 La Zizanie 15 audio iTunes 2013-05-13
41 7 14 audio iTunes 2010
42 Cyclo 11 audio iTunes 2013
43 Cyclo 11 audio iTunes 2013-08-19 Mercury
44 Cyclo 11 audio iTunes 2013-11-12 Mercury
45 Zen 14 audio iTunes 2011
46 La Zizanie 13 audio iTunes 2014-06-16
47 La Zizanie 13 audio iTunes 2001
48 Zen / Cyclo 25 audio iTunes 2014-09-00
49 Sucré, Salé 2 audio iTunes 1992 Phonogram

Zazie (born Isabelle Marie Anne de Truchis de Varennes on 18 April 1964 in Boulogne-Billancourt) is a French singer and songwriter. Zazie co-produces all her albums. She is noted for her playful use of language, which has led to the coining of the French word zazisme, or "Zazie-ism".


Комментарии о Zazie: