Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Oli.P

Oliver Petszokat

Также известно как: Oli P, Oli P., Oli. P
Группа в интернете: http://www.olipetszokat.de

Дискография Oli.P:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 So Bist Du (Und Wenn Du Gehst...) 5 audio iTunes 1999 Hansa
2 O.Ton 17 audio iTunes 1999 Hansa
3 Mein Tag 13 audio iTunes 1998 Hansa
4 P.ulsschlag 13 audio iTunes 2001 Hansa
5 Startzeit 14 audio iTunes 2002 Epic
6 Flugzeuge Im Bauch 4 audio iTunes 1998 Hansa
7 I Wish 4 audio iTunes 1998 Hansa
8 Girl You Know It's True 5 audio iTunes 2001 Hansa
9 Nothing's Gonna Change My Love For You 5 audio iTunes 2002 Epic
10 Eivissa 5 audio iTunes 1998 Edel Records
11 Der 7te Sinn 6 audio iTunes 1999 Hansa
12 I Wish 4 audio iTunes 1998 Hansa
13 Startzeit 14 audio iTunes 2002 Epic
14 O.Ton 17 audio iTunes 1999 Hansa
15 Nothing's Gonna Change My Love For You 2 audio iTunes 2002 Epic

German actor, born on August 10, 1978 in Berlin. Played in numerous TV soaps and several movies under his real name. He ventured into the music business, performing as "Oli.P", and eventually started doing studio work (arranging, producing and mixing) as well.


Комментарии о Oli.P: