Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Freedom (6)

Hans-Henning Terp-Hansen


Дискография Freedom (6):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Hang On 4 audio iTunes 2001 Edel-Mega Records
2 Hang On 2 audio iTunes 2001 Universal Music (Denmark)
3 Hang On 2007 5 audio iTunes 2007
4 Hang On 12 audio iTunes 2001 Scoop Records
5 Susanna 4 audio iTunes 2001 Scoop Records
6 Hang On 2007 5 audio iTunes 2007
7 Hang On 3 audio iTunes 2000 Scoop Records
8 Susanna 4 audio iTunes 2001 Scoop Records
9 Hang On 2 audio iTunes 2001 Edel-Mega Records
10 Hang On 3 audio iTunes 2001 Scoop Records
11 Wanna Party 4 audio iTunes 2007 Boom Box Records (4)

Danish DJ (born 1973) who had a double platinum-selling success with the song "Hang On", originally written by [a=Jesper Lundgaard], in 2000. Hans-Henning has been DJ'ing since 1985 and from 2000-2002 he performed under the name "Freedom".


Комментарии о Freedom (6):