Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Maho Neitsyt

Члены группы Maho Neitsyt: Arska (2), Jori Hellsten, Jussi Sipilä, Jyrki Laine, Jyrki Mattila (2), Petteri Rautiainen, Pexi, Sulo Vilenius, Teemu Bergman, Tommi Kanerva, Veijo Keppo
Группа в интернете: http://www.mahoneitsyt.cjb.net

Дискография Maho Neitsyt:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Näinkö Viina Vaikuttaa? 37 audio iTunes Not On Label
2 Ottaa Päähän 3 audio iTunes 1991 Alternative Action Records
3 Mitä On Punk? 3 audio iTunes 1981 Maho Records
4 Vitustakos Näistä Tietää? 5 audio iTunes 1985 Dekadenz
5 Jne... 6 audio iTunes 1989 Boring Records (2)
6 Maho Neitsyt 9 audio iTunes Not On Label
7 Fuck Party 7 audio iTunes 1990 Alternative Action Records
8 Tehdaskaupungin Lapset 3 audio iTunes 1983 Not On Label (Maho Neitsyt Self-released)
9 Jne... 6 audio iTunes 1989 Boring Records (2)
10 Fuck Party 7 audio iTunes 1990 Alternative Action Records
11 Ottaa Päähän 3 audio iTunes 1991 Alternative Action Records

A punk band from Kuusankoski, Finland. Maho Neitsyt released their first single in December 1981 and has never split up officially, though the band has performed only occasionally after the 1990s.


Комментарии о Maho Neitsyt: